Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi bánat:/ valaki tud...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánat:/ valaki tud segíteni?! többi lent

Figyelt kérdés
Az a baj,hogy beleszeredtem a legjobb lány baráromba...Ő másba szerelmes,de az a fiú csak kihasználja,és ezt tudja a lány is.Természetesen nem mondtam el a lánynak hogy belé szeredtem:/.Tegnap elött megkérdeztem tőle hogy ki/kik tetszenek neki? és ő engem is beleírt.De ez nagyon nagyon bonyolult.Valahogy elszeretném felejteni...Elég nehéz lessz,mert elvileg nekem van egy pár barátom,de ha én nem keresem őket,akkor ők csak akkor mikor kell nekik valami,és ez télleg így van:/.Pedig most,igen jól jönne egy igaz barát akinek elmondhatnám a fájdalmaimat:/...Valaki tud valamit javasolni??!

2015. jún. 30. 22:06
 1/7 Esztroj ***** válasza:
vegyéél egy kutyáát
2015. jún. 30. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Tesod nincs, akinek elmondhatnad?
2015. jún. 30. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:
de van tesóm,csak hát vele nem nagyon szoktunk ilyen témáról beszélni :/
2015. jún. 30. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
itt az idő.én is a nővéremmel szoktam beszélni erről
2015. jún. 30. 22:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van! Köszönöm szépen!
2015. jún. 30. 22:27
 6/7 anonim válasza:
Szóval belészereTTél...
2015. jún. 30. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán a lánynak mondd el, hogy mit érzel iránta!
2015. júl. 1. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!