Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mi segíthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mi segíthet?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam és eléggé magam alatt vagyok, még számomra is meglepő mennyire... Elsősorban olyanokkal szeretnék beszélgetni, akik szintén mostanában szakítottak, lehetsz fiú vagy lány is bármilyen korosztályból :) 29/L

2015. jún. 1. 20:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Pálinka!
2015. jún. 1. 20:07
 2/25 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha szeretném az alkoholt, de sajnos nem :D más ötlet?
2015. jún. 1. 20:08
 3/25 anonim ***** válasza:
En se szeretem ezert pusztitom ezerrel :DD
2015. jún. 1. 20:13
 4/25 anonim ***** válasza:

Nem igen van olyan, ami segíthet, legalábbis nekem az első 2 hónap kegyetlen $zar volt.

Enni, aludni nem nagyon tudtam, mai napig csak gyógyszerrel megy az alvás... (kereken 5 hónap telt el. QRWA NEHÉZ 5 hónap. Már nem fáj annyira, kezdtem túllépni. Csak pünkösdkor ne hívott volna fel, kissé visszarántott a mélybe, semmi értelme nem volt :S)

Ne keressétek egymást, annyit tudok csak mondani, mert újra és újra feltépi a sebeket :/

2015. jún. 1. 20:15
 5/25 anonim ***** válasza:
26N ez lemaradt
2015. jún. 1. 20:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( hosszú kapcsolat volt? Az enyém elég rövid, de lehet közrejátszik az is, hogy januárban lett vége egy 2,5 éves kapcsolatomnak, bár annak is én vetettem véget, mert ellaposodott, akkor nem volt ilyen rossz, sőt... most meg magamra sem ismerek, tengek-lengek, ő minden gondolatom... borzalmas :( nincs is sajnos túl sok barátom, így pedig még nehezebb...:(
2015. jún. 1. 20:20
 7/25 anonim ***** válasza:

Mostanában vagyok túl rajta.

Nem segít semmi, csak az idő. Marha nagy közhely, de erre nincs más gyógymód. Addig pedig próbálj kicsit kimozdulni a megszokásból, találkozz ismerősökkel, próbálj meg csinálni valamit, mert különben becsavarodsz egyedül.

F

2015. jún. 1. 20:43
 8/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs nagyon kivel kimozdulnom meg sajnos még úgy érzem, nélküle semminek sincs értelme :( Tudom, hogy idő, de kb 19 éves gyerekfejjel éreztem hasonlót, azt hittem, az ilyen már nem tud taccsra vágni így majdnem 30 évesen, de úgy tűnik, ez nem korfüggő :(
2015. jún. 1. 20:45
 9/25 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem olvastam a kommentedet, mielőtt hozzászóltam a #7-esben.

Igen, ez nagyon ismerős nekem is nagyon kevés barátom van, egy kezemen meg tudom számolni őket, és ugye egyrészt nem akaszkodhat az ember rájuk, másrészt, nem túl jó társaság egy szakítás után, mikor hullámzik a lelki állapot, mikor minden témáról a másik jut eszedbe.

Ennek ellenére én próbálok ilyenkor valakivel társaságba menni, még akkor is, ha nekünk akiknek nagyon kevés barátunk/ismerősünk van ezt nagyon nehéz megoldani.

2015. jún. 1. 20:52
 10/25 anonim ***** válasza:
Jah, és én 35 vagyok, eléggé padlóra küldött, mikor megtörtént, szóval nem, ez nem korfüggő, sőt! ennyi idősen kezded azt hinni, hogy túl vagy a tinédzser kalandokon, megtaláltad az igazit, aki holtmiglan lesz, ilyenkor tud igazán fájni :/
2015. jún. 1. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!