Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mi segíthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mi segíthet?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam és eléggé magam alatt vagyok, még számomra is meglepő mennyire... Elsősorban olyanokkal szeretnék beszélgetni, akik szintén mostanában szakítottak, lehetsz fiú vagy lány is bármilyen korosztályból :) 29/L

2015. jún. 1. 20:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

4. vagyok, nekem 1 éves kapcsolat volt, ráadásul távkapcsolat, és több szakítás volt az alatt, egyik se rázott meg úgy, mint az a januári.

Nekem sincs sok barátom, 1-2, de ilyen helyzetben tényleg nem jó nézni, hogy mások mennyire boldogok.

(Van olyan pár a környezetemben, akik mindig akkor kezdték el nekem isteníteni az ő kapcsolatukat, mikor én a legmélyebb pontjaimon voltam, no comment...)

A másik, hogy senkinek nem hiányzik mások sajnáló tekintete, ilyenkor van, hogy utcára is nehéz kimenni.

Idővel biztos jobb lesz, de az az idő mindenkinek más.

2015. jún. 1. 21:27
 12/25 A kérdező kommentje:
Nehéz ez bármilyen korosztályban...az a baj, hogy én küldtem el sokszor és a legutolsónál el is ment, akkor döbbentem rá mennyire szeretem...és tudom, hogy nem illettünk össze, de tulajdonképpen én üldöztem el a viselkedésemmel, pedig lehet összecsiszolódtunk volna. Amikor pedig mondtam, hogy ne menjen, próbáljuk még, hajthatatlan volt... :(
2015. jún. 1. 21:31
 13/25 anonim ***** válasza:

Ha nincs már esély, hogy visszacsináld, akkor 4-es tanácsa jó. Ne keressétek egymást sehol! Se net, se telefon, se az életben.

Én általában hiszek abban, hogy mindent meg lehet javítani, de ahhoz 2 ember kell. Ha ő már nem akarja, akkor tényleg próbáld meg feldolgozni. Sajnos ez a leghülyébb tanács, amit nekem is ad a környezetem, utálom is, mikor ezt mondják, de az agyam tudja, hogy igazuk van, csak a szívem nem hajlandó elfogadni.

2015. jún. 1. 21:39
 14/25 A kérdező kommentje:
Nehéz megállni.. A tiéd mikor ért véget? Mennyi idő volt?
2015. jún. 1. 21:42
 15/25 anonim ***** válasza:

igen, nehéz megállni, de hónapokkal, évekkel nyújthatja el a szenvedést, ha közben néha picit találkoztok, picit beszélgettek...

nem olyan régen ért véget, és évekig tartott, így relatív friss az "élmény"

2015. jún. 1. 21:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Utolsó mennyi ideig? Nekem több mint 7...
2015. jún. 1. 22:02
 17/25 anonim ***** válasza:
6
2015. jún. 1. 22:05
 18/25 anonim ***** válasza:
Az szép, kitartást Neked is!
2015. jún. 1. 22:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Van valami a levegőben.. nekem május eleje, és itt is meg máshol is hallani h ebben az évben.. mi van most? Vagy csak azért látok ennyit mert részese vagyok?
2015. jún. 1. 22:06
 20/25 anonim ***** válasza:
ha belekerülsz egy helyzetbe, akkor hajlamos vagy észrevenni mindenhol magad körül a hasonlókat akkor is, ha semmi extra nincs.
2015. jún. 1. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!