Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mi segíthet?
4. vagyok, nekem 1 éves kapcsolat volt, ráadásul távkapcsolat, és több szakítás volt az alatt, egyik se rázott meg úgy, mint az a januári.
Nekem sincs sok barátom, 1-2, de ilyen helyzetben tényleg nem jó nézni, hogy mások mennyire boldogok.
(Van olyan pár a környezetemben, akik mindig akkor kezdték el nekem isteníteni az ő kapcsolatukat, mikor én a legmélyebb pontjaimon voltam, no comment...)
A másik, hogy senkinek nem hiányzik mások sajnáló tekintete, ilyenkor van, hogy utcára is nehéz kimenni.
Idővel biztos jobb lesz, de az az idő mindenkinek más.
Ha nincs már esély, hogy visszacsináld, akkor 4-es tanácsa jó. Ne keressétek egymást sehol! Se net, se telefon, se az életben.
Én általában hiszek abban, hogy mindent meg lehet javítani, de ahhoz 2 ember kell. Ha ő már nem akarja, akkor tényleg próbáld meg feldolgozni. Sajnos ez a leghülyébb tanács, amit nekem is ad a környezetem, utálom is, mikor ezt mondják, de az agyam tudja, hogy igazuk van, csak a szívem nem hajlandó elfogadni.
igen, nehéz megállni, de hónapokkal, évekkel nyújthatja el a szenvedést, ha közben néha picit találkoztok, picit beszélgettek...
nem olyan régen ért véget, és évekig tartott, így relatív friss az "élmény"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!