Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen az "álompasitok"?
Főként tizenéves lányokra gondolok,de írhat akár idősebb is :)
Tudom,hogy nincs olyan,hogy tökéletes fiú,mert úgyse találunk olyat,hisz senki sem tökéletes,illetve elég ritka,ha valaki minden kritériumnak megfelel,de azért kíváncsiságból,ha meg kéne alkotni egy fiút,akkor milyen lenne külsőleg?(tudom,a belső a fontos,nekem is..de azért egy kicsit a külső is :) )
Ezek alapján milyen lenne? :)
(Leírom az enyémet)
Arc:Helyes,kicsit lehet pimaszul helyeskés(:D ez talán annyit takar,hogy nem tehet róla,hogy ilyen jól néz ki,és ilyen genetikával áldották meg,és ő ezt valamennyire tudja,de azért annyira ne használja ki!!),szelíden szép arcú,akinek a mosolya édes.
Kor:nehéz belőni,de 12-17 (tudom,most majd jönnek a negatív kommentek..de ez a korosztályom :D)
Szemei:régen a barna szemek tetszettek,most inkább a világos,de mindegy,csak élettel teli és szép legyen,aminek a "csillogásán" látszik,hogy élvezi az életet:)
Stílus:laza,de ne legyen túlságosan az a laza,aki mindent megtehet:tehát maradjon határokon belül..ne legyen az a kemény csávó,aki mindent tud,és ő a nagy menő gengszter..szóval udvariasan jó fej,laza,néha lehet azért pimasz és nyilván nem kell mindig jó fiúnak lennie,hanem azért legyen az a tipikus fiú,aki folyton szórakozik,néha beszólogat,de nem komolyan,csak poénosan :)
Hajszín:régebben a szőkés volt,ami tetszett,aztán most nem olyan régen meg inkább a barna,de most azt mondom,hogy sötétszőke,vagy barna:D
Hajforma:ne legyen hosszú,viszont ne is az a páwás felnyalt seprű,hanem még a normális határokon belül..szóval foglalkozzon vele,és nem baj,ha kicsit beállítja,de úgy,hogy természetesnek tűnjön(tüsi annyira nem tetszik,de attól függ,van,akinek jól áll)
Hajstílus:inkább egyenes,de a göndör is aranyos tud lenni,főleg,ha nem csak úgy bongyor,hanem valahogy azért áll,szóval valamennyire stílusos,vagy hagyja olyan kócósan,amibe jó beletúrni:D
Száj:formás,nem keskeny,hanem pont jó
Orr:aranyos tud lenni,ha kicsit ilyen piszés(az olyan cuki:D),de a lényeg,hogy ne legyen nagy..szóval ovális,kisebb
Öltözködés:stílusos,de ne divatmajom..nekem elég,ha van rajta egy farmer,valami jó kis póló,és egy tornacsuka,és ennyi :) meg ha van rajta 1-2 ilyen fiús karkötő,azt se bánom
Megjelenés:külsőleg ápolt,és rendezett,belsőleg pedig udvarias,intelligens és jó fej,poénkodó,laza
Kezei:nagyok,de a lényeg,hogy olyan hatást keltsen,hogy meg tud védeni :)
Egyéb tényezők,amik plusz pontot érnek:a gödröcske nagyon cuki tud lenni :D (meg valakinek az is jól áll,ha van 1-2 anyajegy az arcán,de ez attól függ)
És még valami,hogy mondjatok rá példát is,vagy linkeljetek képet,hogy ki az,aki az álompasi kategóriába tartozik :)
kíváncsi vagyok,hogy nektek milyen a stílusotok:)
nekem is itt van 1-2 link:
Külső:
- testalkat: kifejezetten a vékony fiúk jönnek be, hiába tetszik az arca, tökéletes a megjelenése, belsője, nálam csak barát lehet
- arc: mindenképp vékony, lehet kicsit hosszúkás. imádom, ha egy fiúnak kócos, hosszabb, fekete haja van, amibe bele lehet túrni, kék a szeme (de as szín nem mérvadó, ahogy a hajnál sem). az orr, száj kérdése mindegy, ha az összhatás jó, akkor tőlem Voldemort orra is lehet :D
megjelenés: imádom ha egy fiú fekete cuccokban jár, valamint, ha inget visel, amit betűr a farmerjébe (ezzel kihagsúlyozva, hogy mennyire szexin vékony :D )
- ápolt. ez nagyon-nagyon fontos
belső:
- bár ez előny kéne legyen, én jobban szeretem, ha egy fiú nem túl romantikus, azt imádom, ha este összebújva filmezhetünk, de annyit ne enyelegjen nekem napközbe :D
- humor. ez egyszerűen elmaradhatatlan, ahogy az intelligencia is. eddig azt hittem annyire nem érdekel, hogy mennyire okos a barátom, de miután lehúztam 2 hónapot egy analfabétával, tökfejekkel többet nem problémázok
- szeretem ha lehet vele mindenen hülyülni, és még azután sem bántódik meg egy-egy beszólásomon, miután összemelegedtünk. tehát én szeretek csipkelődni, még azzal is, akit szeretek
- legyen nyitott, érdekelje a világ
- kedves, törődő már az első alkalomnál
Ami plusz:
Ha szeret olvasni
Ami még nagyobb plusz:
Ha szeret olvasni, ráadásul azokat, amiket én.
Kép: [link] ahw *-* az a test, az a tekintet
Olyan fiút amilyen számomra az álompasi,nem találtam.Ha megtetszett valaki,az soha sem olyan volt mint amilyen az álompasim.Ezt nem is értem hogy lehet,de mindegy.
Számomra ilyen:
KÜLSŐ:
Haj:Szőke(vagy barna,de a szőke az igazi)
Szem:kék(vagy barna)
Magasság(a mostani magasságomhoz):175-180cm
Öltözködés:laza,menő
BELSŐ:
-kedves
-figyelmes
-önzetlen
-őszinte
-komoly
Ilyen fiúk tetszenek:
Tökéletes:file:///C:/Users/Zolt%C3%A1n/Pictures/We%F0%9F%92%9Cit/25_32573_562846_e14ea275ac9cc3bb7108aa174836fa81_ee1bf5_301.jpg
Mivel nem vagyok lany nem tudok valszolni , de a hajstiluson, szinen , fizikai eron, es NAGY kezeken kivul a fizikai reszt mind buktam...
Ez ranezesre pozitivnak tunik , de az a cs***t nagy orr, a szokesek, a zold szem (kekkel szulettem) es az oltozet,teljesen kiutnek. :(
P.S Tudom hogy ez nem valasz volt hanem onsajnalat, de valahol ki kell en is sajnalnom magam.
P.S.S Itt Erdelyben a legcsunyabb fiukat is szeretik, ha hosszu a haja es focizni jar.
A 'legmenobb' lany osztalytarsam egy fel meterrel alacsonyabb fiuval jart. :)) Vajon hogyan smaroltak? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!