Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen nektek az álompasitok?
Fontos,hogy értelmes legyen..legyen stílusa,valamiért fel tudjak rá nézni.
Külsőre az összkép számít,nincs ideálom.
Óó, szeretem az ilyen kérdéseket, mert ilyenkor álmodozhatok, h milyen is az a pasi, aki valószínűleg nem létezik. :)))
Először a külsőt írom le, mert az rövidebb: bírom, ha a srác magasabb nálam, szóval legyen magas. :) Testre annyi kikötésem van, h ne hagyja el magát, ne legyen elhízott, pocakos, vagy totálvékony. Egy egészséges, normális férfitest, kissé szálkásan. Arcra nem tudok sok mindent mondani, hiszen annyi féle ember van és annyi különböző tetszett mindig is... Értelemtől csillogjon a szeme, a mosolyától meg olvadjak el. :) Annyi a lényeg a külsőben, hogy vonzódjak hozzá. Ha testileg nem vonz egy pasi, akkor az lehet akármilyen belülről.
Belső: legyen egy normális gondolkodásmódja, hosszútávú tervei (ne csak annyi, h a hétvégén leugrik sörözni a haverjaival, hanem tudja, mit akar az élettől), meg tudjon nevettetni, és legyen okooos, mert arra bukom. :)) És még valami: legyen valami hülyesége. Nagyon vonz, amikor egy pasit nem izgat mások véleménye és képes olyan dolgokat csinálni, amit mások nem mernek, itt olyanokra gondolok, h elkezd fütyülni valami dallamot az utcán, vagy egy szám ritmusát dobolja a térdén (fülében a fülhallgató) a buszon, hangosan nevetve üldöz a téren, vagy megcsikiz a parkban és nem érdekli, ha hülyének néznek minket. Nem egy feltűnési viszketegségben szenvedő alakra gondolok, hanem olyanra, aki meg meri mutatni az igazi arcát.
Na ilyen nekem az "álom-pasi". De annyit azért leírok, hogy eddig nem futottam össze ilyennel, mégis voltam boldog pasikkal, hiába hiányzott belőlük ez, vagy az. :)
fúú én bírom ha a pasi kicsit vadabbul néz ki mint az átlag. szóval nálam a tetoválás, piercing elég nagy előny :)
de ne legyen túl nagydarab
belsőre: legyen humora, de tudjon komoly is lenni ha a helyzet úgy kívánja meg. őszinte, tisztességes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!