Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamasz lányok, ki az "álompasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamasz lányok, ki az "álompasitok"? :D

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem,úgy gondolom,szinte minden lánynak van egy híresség,akiért epekedik...:)
2014. dec. 13. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%

Valahol Leonardo Dicaprio 1997-ben , Cody Longo és Orlando Bloom keveréke. *---------*.

Belsőleg: okos, humoros, megbízható , figyelmes , odaadó , olyan akivel nem muszáj egyfolytában egymáson csüngeni. Segítőkész :D

De tökéletes nem létezik.

2014. dec. 13. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
David Bowie
2014. dec. 13. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
ez nem gyerekvállalás, nevelés kategória.
2014. dec. 13. 21:31
 4/14 A kérdező kommentje:
De a tinilányokat szólítottam meg,tehát a kamaszok kategóriába tartozik. Szerinted mégis hova tegyem?... Véleményekre voltam kíváncsi,nem akadékoskodásra.
2014. dec. 13. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
24%

de mekkora paraszt vagy.

a gyerekvállalás kategórián belül a kamasz rész anyukák apukákhoz tartozik, hogy hogyan kezelje a kamasz gyerekét.

nincs annyi eszetek hogy az emberek, barátságok, vagy a szerelem kategóriába írd? csak pontozni tudsz?

állítom az üvegezés is hozzád tartozik és az sem elsőre van kiírva.

gyereket akarsz? vagy mit keresel itt?

2014. dec. 13. 21:47
 6/14 A kérdező kommentje:

Jézusom:D Olvasod te ezt a kategóriát egyáltalán? És miért tartozna hozzám az üvegezéses kérdés? Remélem,neki is odakommentelsz.

Kettőnk közül nem én vagyok bunkó. További válaszod nem érdekel,hozzám hasonló korú lányok kommentjeit vártam,nem akadékoskodást.

2014. dec. 13. 21:55
 7/14 anonim válasza:
Igaz én már felnőttem, de örök szerelmem az idők kezdete óta Sean Bean :-D
2014. dec. 13. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Már nem vagyok tini, de kamaszkorom óta Johnny Depp az 'álom'.

Brad Pitt, Colin Farrell is nagyon bejön, a magyar hírességek közül pedig Sebestyén Balázs.

2014. dec. 13. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Chris Hemsworth, Johnny Depp, Kit Harington, ebben a sorrendben jöhetnek is. =D

Régebben nagy kedvencem volt Orlando Bloom, de mostanában már nem annyira.

A beszólogatós kollégáknak mondom, hogy vannak itt moderátorok is. Ha valaki nem jó kategóriába teszi a kérdését, akkor szépen átrakják. Csak azért mondom, nehogy emiatt aludjatok rosszul.

2014. dec. 13. 23:53
 10/14 anonim válasza:
100%
Bereczki Zoltán *_*
2014. dec. 14. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!