Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamasz lányok, ki az "álompasitok"? :D
Valahol Leonardo Dicaprio 1997-ben , Cody Longo és Orlando Bloom keveréke. *---------*.
Belsőleg: okos, humoros, megbízható , figyelmes , odaadó , olyan akivel nem muszáj egyfolytában egymáson csüngeni. Segítőkész :D
De tökéletes nem létezik.
de mekkora paraszt vagy.
a gyerekvállalás kategórián belül a kamasz rész anyukák apukákhoz tartozik, hogy hogyan kezelje a kamasz gyerekét.
nincs annyi eszetek hogy az emberek, barátságok, vagy a szerelem kategóriába írd? csak pontozni tudsz?
állítom az üvegezés is hozzád tartozik és az sem elsőre van kiírva.
gyereket akarsz? vagy mit keresel itt?
Jézusom:D Olvasod te ezt a kategóriát egyáltalán? És miért tartozna hozzám az üvegezéses kérdés? Remélem,neki is odakommentelsz.
Kettőnk közül nem én vagyok bunkó. További válaszod nem érdekel,hozzám hasonló korú lányok kommentjeit vártam,nem akadékoskodást.
Már nem vagyok tini, de kamaszkorom óta Johnny Depp az 'álom'.
Brad Pitt, Colin Farrell is nagyon bejön, a magyar hírességek közül pedig Sebestyén Balázs.
Chris Hemsworth, Johnny Depp, Kit Harington, ebben a sorrendben jöhetnek is. =D
Régebben nagy kedvencem volt Orlando Bloom, de mostanában már nem annyira.
A beszólogatós kollégáknak mondom, hogy vannak itt moderátorok is. Ha valaki nem jó kategóriába teszi a kérdését, akkor szépen átrakják. Csak azért mondom, nehogy emiatt aludjatok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!