Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen az "álompasitok"?
Főként tizenéves lányokra gondolok,de írhat akár idősebb is :)
Tudom,hogy nincs olyan,hogy tökéletes fiú,mert úgyse találunk olyat,hisz senki sem tökéletes,illetve elég ritka,ha valaki minden kritériumnak megfelel,de azért kíváncsiságból,ha meg kéne alkotni egy fiút,akkor milyen lenne külsőleg?(tudom,a belső a fontos,nekem is..de azért egy kicsit a külső is :) )
Ezek alapján milyen lenne? :)
(Leírom az enyémet)
Arc:Helyes,kicsit lehet pimaszul helyeskés(:D ez talán annyit takar,hogy nem tehet róla,hogy ilyen jól néz ki,és ilyen genetikával áldották meg,és ő ezt valamennyire tudja,de azért annyira ne használja ki!!),szelíden szép arcú,akinek a mosolya édes.
Kor:nehéz belőni,de 12-17 (tudom,most majd jönnek a negatív kommentek..de ez a korosztályom :D)
Szemei:régen a barna szemek tetszettek,most inkább a világos,de mindegy,csak élettel teli és szép legyen,aminek a "csillogásán" látszik,hogy élvezi az életet:)
Stílus:laza,de ne legyen túlságosan az a laza,aki mindent megtehet:tehát maradjon határokon belül..ne legyen az a kemény csávó,aki mindent tud,és ő a nagy menő gengszter..szóval udvariasan jó fej,laza,néha lehet azért pimasz és nyilván nem kell mindig jó fiúnak lennie,hanem azért legyen az a tipikus fiú,aki folyton szórakozik,néha beszólogat,de nem komolyan,csak poénosan :)
Hajszín:régebben a szőkés volt,ami tetszett,aztán most nem olyan régen meg inkább a barna,de most azt mondom,hogy sötétszőke,vagy barna:D
Hajforma:ne legyen hosszú,viszont ne is az a páwás felnyalt seprű,hanem még a normális határokon belül..szóval foglalkozzon vele,és nem baj,ha kicsit beállítja,de úgy,hogy természetesnek tűnjön(tüsi annyira nem tetszik,de attól függ,van,akinek jól áll)
Hajstílus:inkább egyenes,de a göndör is aranyos tud lenni,főleg,ha nem csak úgy bongyor,hanem valahogy azért áll,szóval valamennyire stílusos,vagy hagyja olyan kócósan,amibe jó beletúrni:D
Száj:formás,nem keskeny,hanem pont jó
Orr:aranyos tud lenni,ha kicsit ilyen piszés(az olyan cuki:D),de a lényeg,hogy ne legyen nagy..szóval ovális,kisebb
Öltözködés:stílusos,de ne divatmajom..nekem elég,ha van rajta egy farmer,valami jó kis póló,és egy tornacsuka,és ennyi :) meg ha van rajta 1-2 ilyen fiús karkötő,azt se bánom
Megjelenés:külsőleg ápolt,és rendezett,belsőleg pedig udvarias,intelligens és jó fej,poénkodó,laza
Kezei:nagyok,de a lényeg,hogy olyan hatást keltsen,hogy meg tud védeni :)
Egyéb tényezők,amik plusz pontot érnek:a gödröcske nagyon cuki tud lenni :D (meg valakinek az is jól áll,ha van 1-2 anyajegy az arcán,de ez attól függ)
És még valami,hogy mondjatok rá példát is,vagy linkeljetek képet,hogy ki az,aki az álompasi kategóriába tartozik :)
kíváncsi vagyok,hogy nektek milyen a stílusotok:)
nekem is itt van 1-2 link:
Nekem majdnem teljesen ugyanaz mint neked, bár inkább legtöbbször a szőkék jönnek be. Na most van egy "tökéletes" és aki rá hasonlít, de nem akarok linkelni mert az a kép csak nekem van meg és nem is lesz másnak :D Aki a képen van, az egy "hasonmás" egy klippben találtam.
Nos, szigorúan a kérdésedre reflektálva (tehát nem belemenve abba, hogy "nem a külső a lényeg, nem ez alapján válogatok, stb."):
Arc: kék/zöld szem és szőke kicsit hosszabb, amolyan "szélfújta" haj. Kicsit kusza, de nem igénytelenül. Vagy barna haj/szem, ugyanígy. Lehetőleg sima arc, bár van, akinek a borosta jól áll. :) Igazi bajusz/szakáll ne legyen, azt nem szeretem.
Testalkat: Izmos, de vékony testalkaton belül. Tehát nem egy izompacsirta, és főleg nem ilyen "felfújt", hanem az, aki vékony, de sportos.
Magasság: Annyira nem lényeg, kb. 178-180 körültől bármi.
Öltözködés: mindig alkalomhoz illő. Sima mindennapokban farmer és póló (NEM A FENÉK ALJÁN LÓGÓ ÉS NEM ÜLEPES FARMER!!!), sportcipő. De néha hordjon elegánsabb dolgokat is: szövetnadrág, vagy legalábbis sötét, ing (lehet betűrve :)), zakó. A ballonkabátot imádom egy férfin, kinyitva, mikor "lobog" utána. :)
Stílus: Laza, vicces és természetes, de legyen képes megfelelő helyen és időben viccelődni, illetve komolynak lenni. Nem szeretem azt, aki semmit sem vesz komolyan. Legyen komoly munkája, tervei, motivációja a továbblépéshez. Tehát nem a pénz számít, az viszont igen, hogy igényes legyen és törekedjen. Legyen intelligens, olvasott (ez nagyon fontos számomra), nyitott a világra. Lehessen vele változatok témákról beszélgetni.
Ez az ideál, mondjuk az esély, hogy pont ilyet találok, max. fél százalék. :) De a kérdésedre ez a válasz.
Képek:
(Egyébként, mint látható, az általam linkelt férfiak igencsak különbözőek, tehát sokszor megfoghatatlan és leírhatatlan, hogy valaki épp miért ragad meg. Nem feltétlenül illik az ideálba az, aki végül megtetszik.)
Olyan mint amilyen a barátom. :)
Szőke, kékszemű, sportos, izmos (nem kigyúrt/felfújt, hanem olyan normálisan, arányosan). Stílusra sportos és elegáns együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!