Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy néger fiút szeretnék :/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy néger fiút szeretnék :/ hogy tudnék találkozni/ismerkedni eggyel is?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 16:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szóval azért jobb egy fekete bőrűvel járni, mert az egzotikumnak számít? Sikkes?
2015. jún. 29. 20:14
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi is jót fogunk nevetni rajtad, amikor a nig gered éppen félholtra ver, vagy 6 haverjával megerőszakol.
2015. jún. 29. 20:25
 13/23 A kérdező kommentje:

xd nem azért mert egzotikus köze sincs a dologhoz

mert helyesek, főbb szempont! itt meg akik vannak hiába néznek ki jól ha egy köcsög nőcsábász mind!Meguntam csak ennyi! Akik meg ily szépeket kommenteltek nekem, biztos vagy nagyon rondák és nincs életük vagy túl swag-ek ezt kihagyni hogy be ne beszóljanak! a féltékenység nagy úr fiuk ! ;)

2015. jún. 29. 20:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Egyből ez a sztereotíp gondolkodás xd miért is ne egyből csak megerőszakolnak és megvernek! ebből áll minden fekete élete ! haway-dizsi xddd
2015. jún. 29. 20:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha te ezt szeretnéd, akkor kik vagyunk mi, hogy beleszóljunk? Kívánom, hogy sikerüljön összejönnöd álmaid feketéjével és élj vele boldogan! Nem vagyok én genya, hogy rosszat kívánjak.
2015. jún. 29. 20:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy véletlenül cigány?
2015. jún. 29. 21:49
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem xd képzeld ! összetörtem az elképzelésed?!Xd
2015. jún. 29. 22:01
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Persze. Kell a feka, meg az arab mert olyan cukik. Ha megtaláltad majd megbánod csak akkor már marhára késő lesz.
2015. jún. 29. 23:40
 19/23 A kérdező kommentje:

miért? elrabolnak? ...

Ennyire "utáljátok" a feketéket?

csak egy hülye kérdést irtam ki ..nem gondoltam hogy ekkora port kavar majd a dolog xd

2015. jún. 30. 00:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hülye vagy!

És ezt nem hiába mondom!

Szerintem tanulj Elin Krantz esetéből.

https://www.youtube.com/watch?v=3Lh8FHMmVPQ&app=desktop

Meg aztán ezeket is érdemes lenne elolvasni!

[link]

[link]

[link]

"NAGY" fekete "f__sz" hazugsága:

[link]

Egyébként tényleg ez kell neked?

[link]

És egy videó. ezt is érdemes lenne megnézni annak a "hölgyeménynek" aki kiírta ezt a kérdést :) (már ha értesz angolul):

https://www.youtube.com/watch?v=AFMTvxV0z6U

2015. jún. 30. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!