Szegeden hol lehet néger lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 11:17
1/4 anonim válasza:
Bárhol. Villamosmegállóban, egyetemen, szórakozóhelyeken. Nagyon sok a néger és külföldi az egyetem miatt.
2/4 anonim válasza:
11:23 Szerintem olvasd el mégegyszer a kérdést, először én is félreértelmeztem. :)
3/4 anonim válasza:
2.:ha nem tűnt volna fel, a kérdező fiú és ő akar néger lányokkal ismerkedni, nem egy magyar lány néger fiúkkal. Mielőtt elkezdenél ok nélkül köpködni, meg leszólni a magyar nőket, értelmezd rendesen a kérdést. Az a te bajod, ha léptelen vagy egy lányt megtartani.
4/4 anonim válasza:
A néger politikailag nem korrekt kifejezés, dehonesztáló. Helyesebb fekete, vagy afrikai szót használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!