Hol tudnék ismerkedni fekete fiúkkal?
Figyelt kérdés
Nagyon teccenek nekem de ritkán látni. Az egyik barátnőm már összejött eggyel és mongya h milyen jó vele meg minden én meg irigykedek de nem ismer mást:( Nem baj ha kicsit idösebbek.
16/L
2014. dec. 12. 19:39
2/17 anonim válasza:
Győri Baross út, Árkád. Köszönjük, Vámosszabadi!
3/17 anonim válasza:
Kéményseprő vagy bányász nem jó? :D
4/17 Katolikus plébános válasza:
Ilyen helyesírással és ilyen tudással könnyen. Szerintem menjél el Afrikába,kérlek vissza már nagyon ne. KÖSZÖNÖM.
5/17 Katolikus plébános válasza:
#4. azok nem jók hisz Ők dolgoznak.
6/17 anonim válasza:
Afrika közepén, mert a szélén már ők is barnák.
De ne nagyon nyisd ki a szád, mert elszaladnak.
9/17 Katolikus plébános válasza:
Franciaország Párizs 17. kerület még a rendőrök se mernek bemenni gépfegyverrel se :) szöszi csajokból bezzeg ottan Dunát lehetne rekeszteni.
10/17 anonim válasza:
Engem múltkor leszólított egy, a számát is beírta a telómba, kár, hogy nem tartottam meg, mert megadhattam volna :/ Engem nem nagyon érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!