Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben érdemes afgán, arab, néger menekültekkel ismerkedni?
"érdemes"
Ez csak attól függ, hogy te mit akarsz elérni. Én személy szerint nem élnék egy ilyen lehetőséggel...
Ha jó csaj vagy, akkor a fehérek is megfizetnek.
Ha nyűttes rongy vagy, akkor boldogítsd őket, de ne csodálkozz, ha nem fizetnek, viszont a legkevesebb a lapostetű amit összeszedhetsz tőlük!
Ha már mindenképp idegen dorongot dugdosnál magadba, akkor van vagy 5 ezer színes egyetemista...
"afgán, arab, néger"! :D Ez úgye csak egy rossz vicc akar lenni? Komolyan ezt már annyiszor halottam ,ez már egy új szó! "debrecenbenérdemesafgánarabnégermenekültekkelismerkedni".
Na.....de most komolyan. Nézel híradót?????????
Tavaly még olyat is láttam hogy egy afgán srác pofozott fel egy magyar csajt. Na szerinted ezek kedvesek?
A másika négerek......
Na és most szerintem elhuzzom a klasszikus nótát:
Mint pl: betegségek,állampolgárság,igénytelenség,pénzszípolyozás,hígénia hiány stb...
És a 3. az arabok....
pont az mint a négerek , habár ők azért ápoltak(-bbak).
és Két Dal:
https://www.youtube.com/watch?v=-6llse9OnCk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!