Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet hogy ennyire távolság tartó?
Van egy srác akivel 10 évvel ezelőtt volt egy pár éjszakás kalandunk. Én nagyon szerelmes voltam ebbe a srácba de ezt ő nem tudta esetleg csak sejthette de azt sem hiszem.
Most úgy hozta a sors hogy egy helyen vagyunk továbbképzésen és elég furcsán viselkedik PL: mindenkinek a társaságában nagyon jól elvan de ha én is ott vagyok akkor szinte levegőnek néz
Máskor meg a csoportba hangoztatja hogy mi már milyen rég ismerjük egymást és milyen jóba voltunk régen
de konkrétan nem mondja hogy mi volt köztünk ,
én már túl vagyok rajta rég csak furcsállom ezt a viselkedését mert én normálisan próbálnék vele viselkedni ugyan úgy kezdeményezek beszélgetést a társaságban vele is mint másokkal de ő nem ,meg pl van egy szabad hely mellettem és ő inkább nem ül le.
Mi lehet ennek a viselkedésnek az oka ?Ennyire Utálna ?
De én nem is szeretnék vele kapcsolatot túl vagyok már rajta és van párom is.
Csak furcsállom ezt a viselkedését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!