Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy anime karakterbe, lassan egy éve. Ahogy felismertem magamon a tüneteket abbahagytam az anime nézését, plusz meg is halt benne. De fokozatosan erősödik ez az érzés. Pszichiátriai eset vagyok, vagy mi a franc?!
Sziasztook! :D
Kedves utolsó, jó rég kérdezted, jobb később válaszolni, mint soha.
Nos, mostanra van két diplomám, jó munkám, és olyan dolgokat elértem, amiket sosem hittem volna.
Nagyon durva, hogy ez lassan 10 éve volt, amikor kiírtam. Egyébként akkoriban, 2014 környékén és előtte kisgyerekként is elég sok trauma ért, mostanra fogom fel a súlyát. Menekülési stratégia volt részemről ez az egész, hogy az összes érzelmi energiám, ha lehet így mondani, befelé forduljon.
Ez a mai napig előfordul velem, csak egészségesebb keretek között, pl. mostanság volt egy húzósabb élethelyzet, ahol sok minden újra felszakadt, ennek hatására folytattam a hat éve félbehagyott Harry Potter fanfictionom :D Sok jó oldala van, jó stresszlevezetési, feldolgozási mód az írás. Jobb, mintha innék vagy drogoznék. xd
Remélem veletek is minden ok, régi válaszolók :D
Szia! Én vagyok az utolsó aki kérdezte, hogy mi van veled azóta. Ugyanis esetemben is ez volt a helyzet.
Nekem diplomám most lesz januárban, 23 leszek. Barátnőm még sosem volt. Igazából én nem nagyon közelítek csajokat, ők meg szerintem félnek tőlem, mert úgy kigyúrtam magam mint Toji Fushiguro (ez volt a célom egyébként).
Jó volt olvasni hogy mi mindent elértél. Én eddig egy evet dolgoztam (részben szakmai gyak), es sikerült osszegyujtenem elég lóvét, hogy egy fél évre kimenjek Amerikába. Mindent értek angolul, de nem vagyok elegge fluent. Szóval 25os tervek: letenni a motorjogsit, felepiteni egy vállalkozást, kimenni elmenyeket szerezni es nyelvet tanulni, illetve azt sem bánnám ha becsúszna egy barátnő, de igazából szeretem magam, szval nő nélkül is megvagyok.
Jaja inni, drogozni nem jó. En sem teszem:D
Ellenben marha egészségesen kajálok, mindent megteszek annak érdekében hogy a testem a legjobban szuperaljon. Felkészítem fizikalisan es mentalisan a jovo evi terveimre.
Egyetlen problémám, hogy a diploma amit fogok kapni (informatikai), mar nem hoz lázba. Mármint a szakma sem. Kiderült az évek alatt, hogy extrovertáltabb vagyok mint gondoltam, ebben az 1 evi irodai munkám is megerősített...
Ha akarod dumalhatunk, írj privátban. Jofejnek tűnsz xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!