Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagy ez az érzés. Mit ajánlotok?
Próbálom minnél sűrűbben megfogalmazni..
Tehát, 170 cm magas vagyok ,barna haj, barna szem, 16-ot jöv.hónapban töltöm, elég széles baráti társaságom van, sok szép lányt ismertem meg, de vagy van palija, vagy 21.századi SWAG YOLO YOLO GIRL, akinek az intelligencia szintje a cipőfűzőjét veri.
A kinézetem átlagos, annyi a plusz pont,hogy kondizok, futok, úszok, tehát sportos külsőm van. De a probléma... nem az,hogy nem tudok barátnőt szerezni (dehogynem..xd), hanem, hogy nem találok ,akit felszedhetnék.. meg nem is igazán tudom, hogy hogy kéne.. elméletben megy mindig minden, minden nap leforgatok egy random jelenetet, hogy ha találkoznék egy lánnyal.. de ha találkozok is, hirtelen félek oda menni, nincs kedvem a visszautasítástól.. meg mikor társaságban vannak, zavarjak oda?? Mondjuk ezzel kapcsolatban adhattok tanácsot. :D
A gondom viszont FŐKÉPP,hogy érett a felfogásom és nagyon jó volna egy barátnő, akivel eljárogathatnék, nevethetnék, esténként átölelném, csókolhatnám stb.. Mára már teljesen készen vagyok, karikásak a szemeim, jelenleg 17 órája talpon vagyok, egész hajnalban forgolódtam, valamit gyűrtem a mellkasomhoz, mintha lenne ott valaki... Nagyon taccson vagyok. :/ Valaki, valamit? Előre is köszönöm! 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!