Milyen extrém szexpózokat ajánlotok, amiben a lány részéről a legteljesebb az érzés? 21/L
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 21:05
1/4 anonim válasza:
Nem extrém ugyan, de szerintem a legjobb érzés, ha hátadon fekszel és kicsit magasabban van a punci. Tehát raksz a derekad alá néhány párnát, és felülről rád mászik:)
2/4 anonim válasza:
Nem extrém ez sem, de szerintem a legjobb az ülő póz, ahol a fiú ül, lány az ölében vele szemben, kapaszkodhat a vállába, és irányíthat. Ez azért jó, mert egyszerre ingerelheti intenzíven a csiklót és a hüvelyt, és te irányítod.
3/4 anonim válasza:
A feleségem a konyhapulton szereti a legjobban. Ilyenkor én állok és ezért teljes erőből tudom dugni, beleadva a test lendületét is.
A másik jó pozíciót Piere Woodman videókból lestem el. Ez is tetszik feleségemnek. Ahogy az egyik előttem szóló írta, hátadon fekszel, párna a popsi alatt. A srác teljesen egyenesen tartja magát, hasonlóan mint álló helyzetben, terpesz állásban. Két karját kinyújtva tartja magát, kb 45fokban. Minden nyújtva marad, miközben lábával felnyomja testét, majd teljes erővel engedi le, a szerszámát beléd.
Ilyenkor nem csak a saját izomereje, hanem a testének súlya, tehetetlensége is benne van az erőben, ami beléd nyomja a szerszámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!