Milyen érzés? Nagyon fog fájni?
Figyelt kérdés
a barátommal már 4 hónapja együtt vagyunk. nagyon szeretem, és ő is engem. 14 éves vagyok ő 15. már volt egypár dolog amit csináltunk. a keze és a nyelve is járt már ott. de szex még nem volt. nagyon félek tőle. hoogy mennyire fog fájni, vagy hogy mégis milyen érzés?2012. febr. 16. 22:04
2/14 anonim válasza:
Sírva könyörögnél a fájdalomért, azután az érzés után.
3/14 anonim válasza:
Még jó darabig ne akard megtapasztalni.
4/14 anonim válasza:
nem kell felned tole. en nem is ereztem, es verezni is csak epp egy keveset vereztem.
a legfontosabb, hogy ne parazz, ne gorcsolj. ja, es hasznaljatok gumit!
5/14 anonim válasza:
Egyébként nem kell félned, ha nem bunkó a palid és tudja mit csinál. Meg te is tudod.
6/14 anonim válasza:
kislány,inkább babázzál még...komolyan nem 100asok ezek a tinik..4 hónap után 14 évesen még a petting is korai nagyon,nem hogy a szex..
7/14 anonim válasza:
Még bőven ráérsz , de egyébként ha lassan csinálja akkor nem annyira fáj nekem fájt első két alkalommal
8/14 anonim válasza:
Valóban nagyon korai még. Én 17 évesen is félévet vártam. Bár tudom nem erre vagy kíváncsi. Személy szerint én csillagokat láttam. Persze figyelmes volt, óvatos, de egy darabig kellemetlen. Nem szabad addig, még ennyire félsz. Annál rosszabb lesz. Szerintem várhatnál még, hogy minél biztosabbak legyetek magatokban. A petting egyenlőre pont elég.
9/14 Avery22 válasza:
Ha félsz tőle valószínűleg még nem állsz készen rá szerintem még fiatal vagy várj még ezzel mert meg fogod bánni
10/14 anonim válasza:
Ez pont az a típusú fájdalom, amit érezni akarsz, leginkább a szúnyogcsípés szétvakarásához tudnám hasonlítani, ami sokkal kellemesebb minthogy hagyjad viszketni!
Viszont ha nem lazulsz el, és pánikból kezditek el, vagy szorongva próbálod akkor rossz lesz!
Ne szorongj, dobódj fel előtte valamivel legyen az egy vicces film vagy egy kis boroskóla, meg egy jó közös fürdés bármi!
és ne is próbáld előre elképzelni, hogy mi fog most jönni, hanem csak a jelen pillanatokra figyelj, akkor észre sem veszed és már benned lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!