Milyen érzés mikor átszakad a szűzhártya? Mennyire lehet érezni? Ha megnézem a tükörbe, mit kéne látnom? Hogy néz ki?
Mennyi okos ember jár ide...
tükörben lehet látni: a hüvelyben egy kis hártya, a bejárat közelében. Persze lyukas, és a lyuk elég nagy is lehet rajta: akkor csak egy kis csík, körben.
Az "érzés" pedig nem nagyon számít, mert leginkább nem ez fáj. A hüvely tágítása fáj, ha még nem szoktad meg.
Ne vadítsátok már ezeket a szegény lányokat ezzel a dumával, hogy mi fáj, meg mennyire fáj!
Nekem átlagos méretű péniszem van (vagyis nem extra kicsi) és mégsem fájt az 5 lányból egyiknek sem az első szex, akik megtiszteltek a bizalmukkal és a szerelmükkel, hogy ebben részem lehetett!
De csak akkor szabad megtörténnie, amikor a lány felszabadult, nem fél, nem feszült, erős szexuális izgalomban van!Hosszú orális előjáték után az orgazmus közelében lévő vagina sokkal tágultabb, nedvesebb és alkalmasabb a pénisz befogadására, mint különben! Ezt a pillanatot kell kihasználni és simán bedugni tövig! Menni fog fájdalom nélkül! 99,9%
Úristen mennyi elmebajos válasz.
Van aki látja tükörben, van aki nem..
én speciel láttam az enyémet...
és igen a szüzesség elvesztése fájdalommal jár a legtöbb esetben!! sőt van akinek már egy ujj felhelyezésétől vérzik, mert teljesen vagy részlegesen elszakadhat tőle a hártya. Nekem fájt. és tökre bánom, hogy 16 évesen odaadtam valakinek. Nem is volt igazi orgazmusom kb. 22 éves koromig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!