Mit csináljak? Folytatás alul.
Figyelt kérdés
Már egy ideje nagyon piros a nemiszervem és csíp és emiatt nem tudok aludni. Bekentem egy direkt erre szánt kenőccsel de ez sem segített. Többször vizes ronggyal törölgettem meg de nagyon fáj! És olyan hogy a bőr mintha nagy lenne ott. Segítsetek! :(2012. jan. 31. 10:14
1/10 anonim válasza:
Menj vele bőrgyógyászhoz, vagy háziorvoshoz. Nem értem ilyenkor miért hiszitek, hogy házilag majd csodát tesztek az ilyenekkel, mikor azt sem tudjátok mi az. Ha az elején elmentél volna akkor lehet nem szenvednél már itt. Néha a félsz az egészség kárára megy.
2/10 A kérdező kommentje:
Ja és 12 éves vagyok
2012. jan. 31. 10:24
3/10 Antimod válasza:
Mire szánt kenőccsel? Valószínűleg be van gyulladva, de hogy milyen eredetű, azt csak orvos tudja megmondani, miután megnézte (sőt, lehet, hogy csak tenyésztés után).
Üdv!
Leftlegged Player :)
4/10 A kérdező kommentje:
Hát direkt ilyen viszketés ellen van az a kenőcs-
2012. jan. 31. 10:26
5/10 anonim válasza:
de az sem mindegy milyen fajta viszketés, és amint látod nem használ, szal tök 8 hogy 12 vagy szólj vmelyik szülődnek és menjél el a dokihoz.
6/10 anonim válasza:
Akárhány éves is vagy, mindenképpen orvoshoz kell menned, mert ha otthon kísérletezel úgy, hogy azt sem tudod mi bajod van, akkor abból sokkal nagyobb baj is lehet!
7/10 Antimod válasza:
"viszketés ellen van az a kenőcs"
A viszketés egy tünet, azt valami okozza. A kiváltó okot a kenőcs nem szünteti meg. Ezért egyik szülőddel menj el orvoshoz. Teljesen természetes dolog, ott is lehet gomba, ekcéma vagy bármi más, nem kell szégyellni ezt.
Üdv!
Leftlegged Player :)
8/10 A kérdező kommentje:
És ez magától nem múlik el?
2012. jan. 31. 11:15
9/10 anonim válasza:
Nem múlik el magától, sőt minél jobban halogatod az orvoshoz menést annál rosszabb lesz!
10/10 anonim válasza:
Szóljál a szüleidnek. 12 évesek esetén ez a normális eljárás egészségügyi problémák esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!