Maró érzés a végbélben, és kb. napi rendszerességű szorulás?
Figyelt kérdés
Ez mitől lehet, az egyik rokonomnak van, azt mondja hogy mintha savat öntenének a végbelébe, nem tud székelni. Az orvosok nem tudtak kb. semmitse megállapítani, azt mondták hogy végbél süllyedés. Valami tipp, hogy mivel lehetne ezt elmulasztani? MErt megkeseríti már az életét.2012. jan. 29. 12:53
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és még azt elfelejtettem leírni, hogy már változó korban van, idén 54 éves.
2012. jan. 29. 12:53
2/2 anonim válasza:
Nincs veletlen aranyere az illetonek? Nekem akkor fordult elo ilyen, ha nem kezeltem az aranyeret es kicsit erosebb kajat ettem, vagy csak szimplan hasmenesem lett, es a gyomorsav jol kimarta az amugy is serult vegbel nyalkahartyat. Elkepesztoen tud fajni, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!