Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy anime karakterbe, lassan egy éve. Ahogy felismertem magamon a tüneteket abbahagytam az anime nézését, plusz meg is halt benne. De fokozatosan erősödik ez az érzés. Pszichiátriai eset vagyok, vagy mi a franc?!
Nyugodtan nézzél animéket, nem leszel beteg tőle.
Meg amúgy is, mi sem jobb, mint a barátodat/barátnődet rávenni, hogy öltözzön be egy anime karakternek. :D (majd csak szerzel barátot/barátnőt)
Szerintem az a baj, hogy te és páran mások is keverik a szerelmet valami mással, amit inkább csodálat/rajongás/tetszés vagy akármi hasonlónak lehet nevezni. A szerelem teljesen más. Egy rajzolt szereplőbe nem lehet szerelmesnek lenni, ahogy egy filmsztárba sem és senkibe akivel életedben nem beszéltél, nem találkoztál.
Inkább mozdulj ki otthonról és ismerkedj, legyen valós kapcsolatod, akkor legalább lesz fogalmad a szerelemről is. Addig nem. És az oké hogy szeretsz egyedül lenni, de abba bele lehet bolondulni egy idő után valóban... szerintem a megoldás egy hozzád hasonló társ lenne, aki nincs hozzádnőve, tehát nem gond neki sem ha egyedül akarsz lenni. De mégis lenne valaki akivel a valóságban létezhetsz, nem egy mesevilágban vagy képzeletben.
Sziasztok! Nem tudom, olvassa-e ezt még valaki, aki régen válaszolt. Nosztalgiáztam kicsit a régi kérdések között, és rátaláltam erre a csodára. :'DD
14 évesen írtam ki ezt a kérdést, most 18 vagyok, és el vagyok foglalva az érettségivel. (látszik, mennyire.)
Mai napig szeretek egyedül lenni, és igaza volt azoknak, akik azt mondták, hogy nem szerelem, amit érzek. Immár túl vagyok életem első hosszabb párkapcsolatán (1 év).
Hyuuga Nejiről volt szó amúgy, nem tudom, miért nem akartam leírni anno. Mai napig nagyon kedvelem, bár az animét végig sem néztem, valahol abbahagytam, és azóta egy újat sem kezdtem el. Lehet, jobb is.... 😂
Néhány rövid "történet" után, amit drámára kellett írni, a tanár és pár barátom bíztatására elkezdtem egy könyvet tavaly augusztusban. Azóta azt félbahagytam, és belekezdtem sok másikba is, és a hobbijaim között első helyre lépett fel az írás. A saját sztorim mellett két fanficet is elkezdtem, egy narutósat és egy HP-st.
Ha gondoljátok és látjátok ezt, ti is irhattok pár sort, mi van veletek azóta. Sokat segítettek egyébként a válaszokkal, egy időben tényleg be voltam pánikolva. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!