Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy anime...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy anime karakterbe, lassan egy éve. Ahogy felismertem magamon a tüneteket abbahagytam az anime nézését, plusz meg is halt benne. De fokozatosan erősödik ez az érzés. Pszichiátriai eset vagyok, vagy mi a franc?!

Figyelt kérdés
Igazi kapcsolatom meg soha nem volt, nem is igénylem, szeretek egyedul lenni. De egy ideje valamiért zakkant vagyok. Lassan ott tartok, hogy felek magamtol.. Mit csinljak? Hogy szeressek ki belole? Egyebkent nagyon racionális gondolkodásmódom van, plusz azt sem néznek ki belőlem, hihy kepes lennek valaha "szerelmet" érezni, regebben én sem hittem volna. Plusz tudom hogy ez a karakter nem letezik, es punktum, de mégis..

2015. jún. 29. 02:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Én egy videojáték egyik karakterébe zúgtam bele. xD Ha az a karakter valós ember lenne akkor is vagy 25-26 év lenne közöttünk. :D Hát van ilyen...ne aggódj, majd el múlik.
2015. jún. 29. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:

Nyugodtan nézzél animéket, nem leszel beteg tőle.

Meg amúgy is, mi sem jobb, mint a barátodat/barátnődet rávenni, hogy öltözzön be egy anime karakternek. :D (majd csak szerzel barátot/barátnőt)

2015. jún. 29. 22:17
 13/20 anonim válasza:
100%
Amíg még nem volt barátod, szerintem normális ha ezeket az érzéseket valamilyen karakter irányába táplálod. Az szerintem mindegy, hogy ez egy színész, énekes vagy anime karakter. Sőt, ahogy írtad is a karakter személyisége fogott meg, ami szerintem még értékesebb is mint ha valaki csak azért zúg bele egy színészbe mert jóképű (közben meg lehet, hogy egy szemétláda). Amíg ez a "szerelem" nem hátráltat abban, hogy rendes kapcsolatod legyen, addig nincs vele semmi baj.
2015. júl. 1. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a baj, hogy te és páran mások is keverik a szerelmet valami mással, amit inkább csodálat/rajongás/tetszés vagy akármi hasonlónak lehet nevezni. A szerelem teljesen más. Egy rajzolt szereplőbe nem lehet szerelmesnek lenni, ahogy egy filmsztárba sem és senkibe akivel életedben nem beszéltél, nem találkoztál.

Inkább mozdulj ki otthonról és ismerkedj, legyen valós kapcsolatod, akkor legalább lesz fogalmad a szerelemről is. Addig nem. És az oké hogy szeretsz egyedül lenni, de abba bele lehet bolondulni egy idő után valóban... szerintem a megoldás egy hozzád hasonló társ lenne, aki nincs hozzádnőve, tehát nem gond neki sem ha egyedül akarsz lenni. De mégis lenne valaki akivel a valóságban létezhetsz, nem egy mesevilágban vagy képzeletben.

2015. júl. 1. 14:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak egyszerűen tudatosítsd magadban, hogy nem valódi. Nézegess valódi pasikat/csajokat, és majd megjön a kedved hozzájuk!;) A mese az nagyon idilli lehet neked, meg a tökéletes karakter, ő az ideád, oké, de keresd meg őt valódi emberek között!
2015. júl. 1. 14:05
 16/20 A kérdező kommentje:
Ohh, köszönöm szépen, nem hittem volna, hogy ennyi értelmes valaszt kapok egy ilyen idiota kérdésre :D most egy kicsit megnyugodtam, egyszer csak kinovom. :)
2015. júl. 3. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Kb. 15-16 éves koromban nekem is volt egy ilyen időszakom szintén egy anime szereplővel. 17 éves korom környékére lett vége. Ez volt kb. 9-10 éve, azóta már rég nem is vagyok animés.
2015. júl. 5. 00:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
9-es, mintha csak én írtam volna ezt a kommentet xd Rin és Haru aaaaaaaaaaaaaaaah ráadásul a kettő együtt :D egy álom <3
2016. ápr. 10. 09:35
 19/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem tudom, olvassa-e ezt még valaki, aki régen válaszolt. Nosztalgiáztam kicsit a régi kérdések között, és rátaláltam erre a csodára. :'DD

14 évesen írtam ki ezt a kérdést, most 18 vagyok, és el vagyok foglalva az érettségivel. (látszik, mennyire.)

Mai napig szeretek egyedül lenni, és igaza volt azoknak, akik azt mondták, hogy nem szerelem, amit érzek. Immár túl vagyok életem első hosszabb párkapcsolatán (1 év).

Hyuuga Nejiről volt szó amúgy, nem tudom, miért nem akartam leírni anno. Mai napig nagyon kedvelem, bár az animét végig sem néztem, valahol abbahagytam, és azóta egy újat sem kezdtem el. Lehet, jobb is.... 😂

Néhány rövid "történet" után, amit drámára kellett írni, a tanár és pár barátom bíztatására elkezdtem egy könyvet tavaly augusztusban. Azóta azt félbahagytam, és belekezdtem sok másikba is, és a hobbijaim között első helyre lépett fel az írás. A saját sztorim mellett két fanficet is elkezdtem, egy narutósat és egy HP-st.

Ha gondoljátok és látjátok ezt, ti is irhattok pár sort, mi van veletek azóta. Sokat segítettek egyébként a válaszokkal, egy időben tényleg be voltam pánikolva. 😂

2019. máj. 11. 01:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Na most mi van veled kérdező? :)
2022. máj. 17. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!