Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy egy 12 éves lány egy 15 éves fiúval jár?
Fiú: 178 cm
Lány: 165 cm
Szerintetek???
Fura, 15 évesen eszem ágában sincs lefeküdni senkivel. (jó, én mondjuk lány vagyok)
Mindenesetre, ha azt kérdezed gáz-e, akkor igen. Mert senkire se tartozik a te magánéleted, nem kéne érdekelnie, ki tartja ezt gáznak, mert te éled az életedet, nem pedig ők. :) És ha valaki azt mondja gáz, akkor szakítotok vagy mi? Ne érdekeljen. (lásd: én 155cm vagyok, ez most mit számít?)
12 evesen?
Rohej. Szuleidnek meg gratulalok.
Tudom nem is szokott nagyon mások véleménye érdekelni de most valahogy ez érdekel...://
De nem fogok vele szakítani az biztos mert lehet hogy másoknak gáz de nekem nem! :)
de azért jó meghallgatni hogy kinek mi a véleménye erről!
Elolvastam végig mit írtak, eléggé jókat.
Aztán eljutottam idáig: "Tudom nem is szokott nagyon mások véleménye érdekelni de most valahogy ez érdekel...:// "
Tipikus 12 éves vagy. Akkor viszont látásra ha senki nem érdekel a nyűgöd. Violettát meg Micimackót keresd meg és beszéld meg velük.
Szerintem nincs vele baj :)
13/L
"15 évesen azt se tudtam mire jó a farkam..."
Akkor veled valami gond volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!