Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány 22 éves fiúval? Szerintetek?
te se vagy épp normális hogy megfordul a fejedben, de még kislány vagy..
de a srác egy beteg állat, egy pedofil... az ilyeneket akasztani kéne
az megint más...
de gondolj már bele... teljesen mások egy 13 éves és egy 22 éves igényei.... és hogy úgy mondjam, elég beteg az a srác aki felnőttként egy kisgyerekre izgul fel..
Az emberek sokfélék, és különböző időpontban érnek, nekem mégis az az érzésem, hogy ha nem érzed magad felnőttnek (képes vagy ellátni magad, van már annyi élettapasztalatod, hogy kellően empatikus legyél, határozott céljaid vannak(vagyis tudod, hogy az iskola után mit fogsz csinálni stb.)), akkor szerintem ne menj bele ebbe a kapcsolatba, bármennyire is szereted. Ha a legkisebb kételyed van, hogy tényleg ő az igazi, akkor meg végképp.
Egyfelől neked sem valószínű, hogy jót tesz érzelmileg, másfelől az ilyesmi egy életre megbélyegzi az embert. Emlékszem, hogy a húgomnak volt egy osztálytársnője, akit mindenki (az összes szülő a szülőértekezletekről, a felsőbb évesek, a tanárok ... ) úgy ismert, mint az a lány, aki nem fogja vinni semmire, mert már ilyen fiatalon összeköltözött a pasijával, aki amúgy az apja lehetne ... és ebből a sztereotípiából nagyon nehéz kikászálódni később, ha nem házasodtok össze és nem életek legalább 10 évet együtt (mert akkor persze ti tudtátok jól), szóval szerintem is amíg nem vagy legalább 15-16 éves inkább a fiatalabb fiúk között keresgélj, ha mindenképpen szeretnél valakit.
Persze, mert a 16-26 páros annyival jobb, mi?
Felháborító és durva - 13 éves lány babázzon:)
A 22 éves manus pedig egy pedofil.
Ja, igen .... se most, se évek múlva ne kezdjetek semmit.
Nem értem a mai világot...mindenki ilyen sötét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!