Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok, ha 18 évesen már 35 fiúval smároltam?
Figyelt kérdés
de 1-el feküdtem eddig le :D2015. máj. 23. 14:51
1/5 anonim válasza:
Meglehetősen sok, de a te dolgod, én nem bíráskodok senki felett sem.
2/5 anonim válasza:
ahogy a volt egyszer egy amerikában fogalmaztak sokat láthattál
3/5 anonim válasza:
Gondolom ennek nagy része bulis csók volt, és/vagy nem is érzelmekkel történt.
Szerintem nem gáz, mert mindenki annyival csókolózik, amennyivel jól esik neki, csak azért nem a legkellemesebb dolog, ha ez kitudódik és azt híresztelik a városban/faluban, hogy Kis Piroska meg már 35 fiúval smárolt, hű mekkora *****.
Én nem ítéllek el, de ha nem szerelemből történtek, akkor nem látom értelmét. :)
4/5 anonim válasza:
Elég soknak hangzik.
De mivel csak csók volt és nem feküdtél le velük, ezért szerintem nem gond.
Ne reklámozd senkinek sem, mert biztosan sokan megszólnának érte. De nem is rágódj ezen. A te dolgod.
5/5 anonim válasza:
Igen. Elsem képzelem, hogy csókolózunk, de lehet még aznap előttem más járt a szádban. Én nem akarnék egy a sok közül lenni senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!