Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tinik, ti miert nyaljatok-falj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinik, ti miert nyaljatok-faljatok egymast nyilvanos helyeken, ugy mint busz, villamos, vonat, zebra (piros lampanal) kulonbozo megallokban? Miert nem veritek ki otthon mielott elindultok? Ma raszoltam egy ilyen tiniparra, nem kellett volna? 50F

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 19:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszi, vegre egy ertelmes tinedzser!
2015. jún. 16. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert nyomorultak. Kényszeresen mutogatják, hogy van valakijük, mert egyébként semmi öröm nincs az életükben. A tinik általában azért jönnek össze, hogy tudják egymást mutogatni nyilvánosan. Egyébként meg gyerekek, bunkók, udvariatlanok, tiszteletlenek, azt se tudják mit jelent az, hogy tekintettel lenni másokra. Még addig jó, amíg csak smárolással zavarnak másokat...

Egyébként abból kiindulva, hogy szerintük nekik ezt nyugodtan lehet csinálni, ilyenkor nyugodtan szóljatok rájuk, sőt, adjatok ki hangosan hányó hangokat. Sőt, hányjatok is a cipőjükre. Ha nekik szabad smárolni, nektek is szabad hányni. Majd talán elmegy a kedvük a hülyeségtől.

2015. jún. 16. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyszer rászóltam egy párra, akik bár nem voltak tinédzserek (20-23 évesek lehettek), de a 4-es 6-oson ott falták egymást annyira, hogy hiába volt fülhallgató a fülemben és szólt maxon a zene, így is hallottam, ahogy cuppogtak. Akkor ott le lettem hordva, minden k*va csitriként lehordva és folytatták tovább. Egyszerűen nem vagyok kíváncsi mások magánéletére az utcán, holott nekem is van párom, még sem érzem a késztetést, hogy kint faljam az utcán.

A másik, amikor már szintén "felnőttek" tapogatták egymás fenekét, miközben a Széll Kálmán téren sétáltak. Ott is már tényleg kezdtem kiakadni.

Szóval nem csak a tiniség gondja ez (bár abból a körből is sokat fel tudnék hozni példának), de a lényeg ugyan úgy marad: Senki se kíváncsi rá, nem véletlenül hívják MAGÁNéletnek ezt a jelenséget.

2015. jún. 16. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és 15/L voltam.
2015. jún. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!