Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen könnyen "kedveltek meg" valakit?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy megismertem egy kb két évvel fiatalabb lányt, akivel egy gimibe járok. Egy-két barátommal eléggé jóban van, de mi még nem beszéltünk korábban. Egy sulis programban viszont megismertük egymást, bejelöltem és kb azóta még nem mentünk el egymás mellett mosolygás, meg egy pár szó nélkül. Ezt már lehet olyan szimpátiának venni, amivel lehet kezdeni valamit?
Mellesleg van barátja, akire még ő is azt mondja, hogy nem igazán élete szerelme, nem gondolja túl súlyosnak a dolgot.
Tehát a kérdés, hogy ezek kis jelek lennének, vagy csak én adok túl nagy jelentőséget a dolognak? Nekem egy pillanat alatt szimpatikus lett, az tuti, de lány oldalról is ilyen ez?
2015. jún. 12. 22:08
1/2 anonim válasza:
Ha van barátja akkor hagyd békén ne legyél kapcsolat romboló. De szerintem a lány tuti kedvel téged (az már más téma, hogy barátilag vagy sem)
2/2 anonim válasza:
Kedvel, de van barátja. Ne tedd tönkre a kapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!