Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? Ilyen könnyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Ilyen könnyen túl lépett rajtam vagy csak előttem játsza meg magát?

Figyelt kérdés

Egy hónapja szakítottunk a barátommal. 9 hónapot voltunk együtt. A fő problémánk az volt ,hogy ő bújós típus ,én pedig nem igazán tudom kimutatni az erzeseimet , ő pedig ebbe belefáradt ,hogy ad és nem kap.. ennek ellenére még mindig szeretjük egymást és most mindketten szenvedünk..

Egy suliba járunk ,de nem egy helyen lakunk..Ebben az egy hónapban kétszer is eljött részegen ,hogy mennyire szeret és mennyire hianyzom neki.. Élőben nem beszélünk ,de neten mindennap tartjuk a kapcsolatot..

Az utóbbi részeg szerelem vallása egy hete volt ,aztán a hét közepén írta ,hogy mivel egész héten nem látott (szünetünk van),így már nem is hiányzom neki annyira,meg elkezdett csajokról beszélni nekem.. De aztán rá fél órára írta,hogy olyan jó lenne talalkozni.. Elég értelmetlen ez így..

Szerintetek előfordulhat,hogy ennyi elég neki ,hogy túl lépjen,vagy ez csak a duma része?

18L 17F

2015. máj. 24. 16:28
 1/5 anonim válasza:
Duma az egesz
2015. máj. 24. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Duma, csak probalja eloadni hogy milyen jol elvan hogy visszarohanj hozza.

18/L

2015. máj. 24. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nos én inkább a srácot sajnálom. Egyébként ha 9 hónapig együtt voltatok és nem voltál hajlandó kimutatni az érzéseidet akkor ott vagy komoly bajok vannak vagy sosem szeretted igazán. Ha igy van akkor nem gondolod hogy illene neki megmondani és nem itt pattogni a neten? Szerinte ez rohadt nagy gerinctelenség :D. De mondjuk te tudod. És a kérdésre válaszolva szegény csak el akarja hitetni veled hogy jól van. Közben majd belepusztul a hiányodba.
2015. máj. 26. 17:51
 4/5 egy naaagy fan ***** válasza:
Egyértelműen duma!
2015. máj. 26. 17:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Azóta 2 hét eltelt,és nem beszélünk semmit..pedig ő lenne a "soros",hogy keressen..

Nem tudom mi baja lett egyik napról a másikra..egyik nap még tök jól elbeszélgettünk,aztán azóta semmi..

Suliban rám se néz,köszönni sem szokott már..szinte kerül..

Én pedig majd belepusztulok a hiányába.. de részéről nagyon úgy néz ki,hogy nem viccelt,amikor azt mondta,hogy már nem hianyzom neki.

2015. jún. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!