Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez?
Figyelt kérdés
A mostani barátommal másfél éve vagyok együtt, szünetekel, veszekedésekkel együtt, régebben is együtt voltunk már, csak nem működött, és miután szakítottunk volt egy másik kapcsolatom is, az exemmel úgy jöttem össze, hogy szerelmi bánata volt, és velem beszélte meg, majd kialakult idővel a szerelem, aztán dobtam, mivel felkeresett a mostani barátom, beszélgettünk egy darabig, aztán nem tudtam ellenállni a csábításnak.. azóta rengetegszer hiányzott az exem, főleg amikor valami nem volt oké a kapcsolatunkban.. most viszont újra beszélek vele, ez szintén azzal kezdődött, hogy rossz dolgok történtek vele, és tanácsokat adtam neki, nem akartam szeretni, de mégis azt érzem még mindig szeretem, ennyi idő után is, ez miért lehetséges? :/2015. jún. 11. 22:41
1/1 anonim válasza:
A szerelem bonyolult dolog. Szerintem gondold elöbb át melyikőjük az aki boldoggá tud téged tenni és te is őt boldoggá. Te jelenleg két tűz között vagy amivel már megégetted magadat. De tudod jól hogy ez nem mehet igy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!