Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sos! Mi történik körülöttem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos! Mi történik körülöttem?

Figyelt kérdés

Ez elég bonyolult így. Szóval van egy srác,akivel majdnem egy évig jártam ( legyen mondjuk Peti,hogy könnyebb legyen megérteni.) Aztán egyik este beszéltünk,és azt mondta,hogy nem vagyok hozzá való,nem érdemel meg. Szóval tipikus kamu szöveg. Szakítottunk. Rá 2 napra összejött a baránőmmel. Egyikőjükkel sem beszéltem többet. Aztán egy másik srác ( legyen Tomi) , elkezdett írogatni facebookon,meg suliban is néha beszéltünk,eleinte még össze akart velem jönni,aztán mára már egyik legjobb barátom. És ha ennyi szereplő nem lenne elég ebbe a "történetbe" , Tomi barátja( Bence) akit,már régebb óta ismertem, elkezdett velem flörtölgetni,először ugye nem vettem komolyn, mert hát,ugye barátom,és azt hittem poénkodik,de nem,tényleg bejöttem neki. És elinte nem akartam,de majdnem fél (!!) évig nyomta a szöveget,még végül, magam sem tudom,hogy beleszerettem. És összejöttünk. Tökre elvoltunk,meg tényleg jó volt vele,csak aztán egy idő után Tomival alig beszéltem,eltávolodott tőlem. És megtudtam ,hogy összejött Lindval,( aki miatt Peti dobott),és akit Tomi utált,meg minden,mert ugye engem védett. Kérdeztem őt,hogy eztmost miért,meg hogyan, de ő csak annyit mondott,hogy az ő élete. És akkor itt jön a csavar,merthogy amikor vartam Bencét a suliban, Peti jött és csak úgy megcsókolt. És azóra folyamatosan írogat,hogy így szeret,meg úgy. Erről Bence nem tud. Én persze Bencét szeretem, de miatta vesztettem el Tomit is.

Most mit csinaljak? Értelmes válaszokat,előre is nagyon köszönöm,. ;)

17/ L

2015. máj. 29. 16:21
 1/6 anonim válasza:

Szerintem nem egészen tisztességes Bencét okolnod azért, hogy eltávolodtatok egymástól Tomival.Ha jól veszem ki a szövegből, akkor Bence nem állt kettőtök közé.Csak rajtad és Tomin múlt, hogy mennyi időt szántatok a barátságotokra.

Petit a helyedben pedig még akkor is lehajtanám a fenébe, ha nem lenne éppen barátom.Te viszont szereted Bencét, így nem értem, hogy mi a probléma.A másik, amit tehetsz, hogy szakítasz Bencével azért a fiúért, aki egyszer már otthagyott téged.Gondolom, te is érzed, hogy ez sántít.

2015. máj. 29. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Az igen :D Én a helyedben elküldeném Petit a halál f**zára. Bencének nem mondanám el a csókot mert te ne mtehetsz róla, akkor meg ne is legyen egy esetleges vita forrása. Tomi meg ha ilyen miatt megsértődik rád vagy ne mtudom, akkor az megaz ő baja. Majd ha rájön hogy hülyeség az egész akkor újra a régi lesz a kapcsolatotok.
2015. máj. 29. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Basszus....Ez kész brazil szappanopera! Meríts belőlük ötletet.
2015. máj. 29. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:
3.válaszoló: Köszi :D
2015. máj. 29. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:

visszacsokoltal? mit ereztel utana es eleve, mi tortent? csak ugy elmentel vagy mi?

minimum ordibalni kezdtem volna...

a Bencenek meg jo lenne ha minel hamarabb elmondand, mert mostantol a Peti kezebe van a kartya, hogy barmikor elmondja neki akar kicsit ki is szinezve a sztorit es akkor lottek a kapcsolatodnak..

Mas a teszta ha meg mindig Petit szereted...

2015. máj. 29. 19:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem csókoltam vissza. És nem,nem szeretem már Petit. Ezt már magamban lezártam. És azt hittem,ő is lezárta.
2015. máj. 31. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!