Mi történik körülöttem? Remélem jo kategoriaba rakom fel a kérdést. Valaki aki ért hozzá elmondaná mi ez?
Figyelt kérdés
Nem hiszek az ilyesmibede már elég rég ugy érzem valami rontás van rajtam vagy a családon.Körülöttem minden amihez közöm van balszerencse ér.Nagymamam egyszer aztmondta hogy egy "romaasszony" aztmondta neki rontás van a családon. Miota mamám meghalt (3éve)rank jar a rud, anyukamat baleset érte majd lebetegedett, apukamat is érte baleset, akkor belecsapott a hazba a villam,nekem volt egy vetélésem növéremnek tönkrement a hazassaga,unokahugom3 éveskorhazba került, az autonk majdnem kigyulladt pedig 5éves... sorolhatnam még. Velem pedig olyan dolgok történnek hogy amihez közöm van elromlik,vagy megszünik.Sokszir ugy érzem követ egy baljos hullám ami a többiekre hat. Pl fiatalabb koromban nagyon megahragudtam egy ismerösömre majd 1honap mulva kirugták a sulijábol.Nemrég nagyon összevesztem egy mynkatarsammal és a mylthéten meghalt. A volt munkahejemet teljesen átalakutották más lett a fenntarto és volt akit kirugtak. Minden ilyesmi 1-2honappal utannam történt.Megismerkedtem munkatarsam csaladjaval, és a parjanak sulyos autobalesete volt pont 1honap mulva. Rengetegszer van dejavu érzésem és gyakran megalmodok dolgokat.Azt hiszem nem normalis ennyi minden.2013. júl. 1. 18:56
1/7 anonim válasza:
Ezek csak véletlen egybeesések. Nem kell semmiféle rontással magyarázni, mert olyan, hogy rontás, egyszerűen NEM LÉTEZIK.
Ha jól belegondolok a saját életembe, én is tudnék hasonló eseményeket felsorakoztatni, mégsem gondoltam soha egy pillanatra sem arra, hogy rontás lenne rajtam. Egyszerűen csak a véletlenek sorozata.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is igy voltam mikor Mama a romanöset mesélte.De az a balszerencse sorozat ami 3 éve rajtunk van az hihetetlen,töredékét irtam le azoknak amik történtek és ésszerü magyarazatot mar nem talalok ra. Mivel érdemeltük ezt ki. Valamit nagyon elronthattunk hogy most isszuk a levét. Én tényleg nem hiszek az ilyesmibe,elvileg katolikus vagyok de Istenbe se hiszek.És már kezdek arra gondolni hogy pont a hitetlenségem miatt.Én az a fajta ember vagyok aki a véletlen és a megmagyarázhatatlan fogalmát elutasitja. Szerintem mindennek van tudomanyos és megmagyarazhato oldala, de ezt most nem talalom.
2013. júl. 1. 19:15
4/7 anonim válasza:
Ritka az hogy valakire örökérvényű rontást tesznek.
Ha tényleg ilyen problémáid vannak akkor legegyszerűbb ha megtanulod magadat tisztítani.
5/7 anonim válasza:
Megértem, hogy egy ilyen balszerencse-sorozatot könnyebb például egy rontás számlájára írni, de szerintem nem nyersz vele semmit, ha ilyesmiben hiszel. Rontások nincsenek, de ha hiszel bennük, akkor úgy fog tűnni, hogy nagyon is valós, és azzal csak ártasz magadnak.
6/7 anonim válasza:
"Rontások nincsenek, "
Amiről te nem tudsz az nincs. Bávó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!