Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hetek óta kivagyok egy csaj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetek óta kivagyok egy csaj miatt. Ötlet?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszasan tudnék erről mesélni de megpróbálom összefoglalni mi a helyzet..

19 éves vagyok és egy 15 éves csajról van szó.

Az egész decemberben kezdődött amikor már 3 éve volt barátnőm akivel hanyatlott a kapcsolatom , a legjobb haverom elkezdett járni egy csajjal akivel szakított kis idő után a csaj mégis a padlóra került. Nagyon nem volt szimpi mégis ráírtam hogy mi a helyzet stb.. Rengeteget beszéltünk iszonyú jóba lettünk és sokat hülyéskedtünk , később szakítottam a barátnőmmel de ennek semmi köze nem volt hozzá. A csajról azt kell tudni hogy nagyon sérült lelkileg és folyton vagdossa magát , valamint már elmegyógyintézet szerűségbe is volt 1 hétig emiatt... Nagyon hülyén hangzik de folyton csak facen beszéltünk (egy suliba járunk) iskolában max köszöngettünk egymásnak.

Ahogy telt az idő valamiért kezdtem beleszeretni pedig tudtam hogy nem szabadna.. Bevallottam neki még 1 hónapja kb de mondta hogy nem kölcsönös... Utána ugyanúgy beszélgettünk , és aztán az egyik nap minden megváltozott.. Valamiért ott volt tesi órájuk ahol nekünk , és folyton szemezgettünk egymással. Utána délután elmondta hogy kezd érezni valamit..... A csajról azt kell tudni hogy a szülei szörnyűek. Sehova sem mehet szinte iskola után , nem engedik el hétvégéken és egy 4-5 évvel idősebb pasiról szó se lehet náluk. Meghívtam ballagásomra de nem engedték el oda se mert "ne legyen közöd egy ilyen idős fiúhoz" Nagyon ritkán tudtunk találkozni iskola után 10-15 percekre és amikor egyszer búcsúnál úgy köszöntünk el hogy szájrapuszi.. Sok idő után akkor voltam a legboldogabb. Tudtam a lelkem mélyén hogy őrültség kikezdeni vele a szülei miatt.. Maga a csaj instabil énje miatt.. Mégis megtettem. Pár nap múlva kitalálta hogy csak fellángolás volt akkor volt az hosszú idő után hogy nem beszéltünk egy hétig , de én hülye folyton csak néztem hogy fent van-e facebookon mégse írtam neki soha.. Bementem iskolába találkoztam vele , beszélgettünk és elmondta hogy találkozgat egy csávóval akit régen elutasított de igazából a nevelőapja erőlteti a dolgot mert "rendes" gyerek annyi idős mint ő és sportol. Mondta hogy rossz volt a randi... Aznap írt facen én poénosan rákérdeztem hogy mikor lesz a következő tali? Ő mondta hogy hétvégén. Elkezdtem faggatni hogy minek akar találkozni a sráccal ha nem érzi jól magát stb.. És akkor jött az a válasz ami teljesen a padlóra vitt...

Igazából a szex miatt kell neki a srác. Nagyon rég borultam ki ennyire aznap megmondtam neki hogy nem szeretnék vele beszélni soha többet se facen se élőben én pedig letiltottam... Tudta hogy még érzek valamit iránta és volt szíve leírni ezt.. Azóta ha látom iskolában néha ha visszamegyek felém se néz , és nagyon elkeserít hogy így lett vége az egésznek... Nem tudom miért vagyok oda annyiért a csajért hiszen lehet gonoszul hangzik de egyáltalán nem vonzó fizikailag. Folyton ő jár a fejembe bármit teszek , bárhol vagyok.. Fogalmam sincs mit kéne tennem.

2015. jún. 1. 21:56
 1/4 anonim válasza:

Elöször is én megértelek voltam ilyen helyzetbe :)

Szeritem megtudod szerezni a csajt irok prvt ba hogyan

Én megtudtam neked is menni fog

2015. jún. 1. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Hogyha inkább a passzív-módba kapcsolnál, és lemondanál róla:

Higgadj le, nézz egy-két (vagy akár több) animét (vagy mást), és fel a fejjel, van még rajta kívül több milliárd nőstény egyed.

2015. jún. 1. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Micsoda válasz te hìm egyed :'D
2015. jún. 1. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Amugy szerintem ha ennyire nincs rád tekintettel akkor felesleges törnöd magad... Van egy olyan mondás hogy hagyd abba az óceán átúszását egy olyanért aki egy pocsolyába sem lépne érted :)

Remélyem megtalálod majd az igazit! :) -légy türelmes de ha nagyon kötodsz akkor ne add fel (ez csak az én véleményem volt) :)

--3.

2015. jún. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!