Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda egy lányhoz?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem a legjobb helyen kérek tanácsot de kíváncsi vagyok a véleményekre..Szóval 17 éves srác vagyok és nem mondanám magam különösen csúnyának,de sose tudtam úgy rendesen csajozni nem tudom hogy menjek oda egy lányhoz hogy ne érezze senki se magát úgy hogy most nyomulok. Nem szeretnék közhelyekkel odamenni a szokásos kérdésekkel.Szeretnék meglepő és váratlan lenni (persze csak a jó értelemben) mit tegyek? Én úgy érzem hogy bennem egyfajta megfelelési kényszer van az idegenek iránt és emiatt cseszem el az egészet...2015. máj. 30. 21:36
1/2 anonim válasza:
Probalj a leheto legkedvesebb lenni. mosolyogj es finoman mutasd, hogy erdekel mi van a lannyal. kerdezgess rola, de azert nem vidd tulzasba a kedvesseget sem es a kerdezgetest sem. legyel vicces, poenkodj, de ne a lanyon mer azzal megbantod. Megfelelsi kenyszer... tudom mirol beszelsz irto szar dolog... mondanam, hogy probalj meg elvonatkoztatni tole, de tudom, hogy szinte lehetetlen.. 15/L
2/2 anonim válasza:
Tudom, hogy miről beszélsz. Én is ilyen voltam. Nekem az segített, hogy rengeteg lánnyal beszéltem. Nem hajtottam rá mindegyikre, volt akivel csak úgy, hogy szokjam a terhelést. Nekem bevált lehet, hogy neked is ezt kéne csinálnod. Csak beszélgess. Általában úgy jönnek a legjobb kapcsolatok, hogy nem akartál semmit a lánytól, csak odamentél dumálni egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!