Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lennek bele? (lenn)
Figyelt kérdés
Volt egy fiu aki szerelmes volt belem 2 evig, aztan most nagyon szoros baratsagba kerultunk mar 2eve,o allitolag most is szerelmes belem,allandoan udvarol. A kulseje az elejen egyaltalan nem tetszett,de mostanra mar nem is erdekel, mert elegge "elhalvanyult",hatterbeszorult, az edes jelleme miatt. Vajon vonzodhatok ugy valakhez, hogy a kulseje egyaltalan nem tetszik, sot mondhatni nekem csunyacska?2015. máj. 29. 23:41
1/7 A kérdező kommentje:
*Valakihez
2015. máj. 29. 23:41
3/7 anonim válasza:
hát igen, az én "belem" is szerelmes
4/7 Halloween Boszi válasza:
Miért ne vonzódhatnál? Lehet, hogy sokszor a külsővel kezdődik a dolog, de ha komoly és valóságos, úgyis a belsőnél fog kikötni.
Magyarán teljesen természetes. :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem fontos a külső. Ha jól érzed vele magad akkor nem kérdéses. Én adnék neki egy esélyt :)
15/L
6/7 anonim válasza:
Barátommal is így volt az elején, de megpróbáltuk és már 3 éve együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. Hallgass a szívedre. Amúgy hogy álltok mostanság?
7/7 A kérdező kommentje:
Csunyan osszevesztunk, es nem beszelunk. O neki azota 2 eve baratnoje van es jol megvannak. Nekem meg mar mas tetszik, akit az elejen ugyanigy nem lattam helyesnek, de mar imadom :D
2018. máj. 11. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!