Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok egy magamhoz való romantikus lányt. Tippek?
Na szóval! En egy 17 éves elegáns fiú vagyok. (Sokkan azt mondják,hogy jól nézzék ki)...ennek ellenére nem találok az én elvárásaimnak megfelelő lányt. Olyat keresnék, hogy ne legyen kint mindene mar az első találkozásánál, de ilyen nagyon kevés van.
Hogyan/Merre ismerkedjek szerintetek, hogy megtalaljam a tökéletest?
szia, először is sok sikert szeretnék kívánni, mindenki számára el fog jönni az igazi!:)
viszont a kérdésedre a válasz: a lányok azért bélyegzik meg a romantikus fiúkat mert "vannak érzéseik" (mindegyik fiúnak van mondjuk csak elrejtik őket), de emiatt érzékenyebbek, hisztisebbek, és a fiú hisztinél nincs rosszabb a világon. természetesen akinek nem inge, ne vegye magára, én is csak általánosítok ezzel a kijelentéssel!
és még az előző vagyok: "csak olyan embert tudsz utálni, akiben találsz egy olyan rossz tulajdonságot, ami benned is megvan" na, mint tudjuk, a lányok 95%-a hisztis, így tulajdonképpen ez összeférhetetlen a két személy. és megint kiemelném, nem szeretnék emiatt konfliktust, nem tudom mennyire vagy érzékeny, lehet hogy ebben is kivétel vagy és sok sikert!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!