Ha két ember kedvelte egymást egy időben, de soha semmi nem történt köztük, pár évvel késöbb lehet köztük barátság minden romantikus érzelem vagy sóvárgás nélkül?
szerintem oka van annak, hogy anno nem történt semmi köztetek.
én is ismertem egy srácot kb 4 éve randizgattunk, én nagyon beleszerettem, ő is rajongott értem, de végül nem történt semmi, csak hitegettük egymást.
most van 1,5 éve barátom és megkeresett beszélgettünk kicsit. nem érzek semmit iránta, persze már így utólag mindegy lett volna, ha legalább anno elcsattan egy csók. de nem bánom, nem véletlenül vagyok a barátommal.
én nem hiszek az ilyen évek utáni nagy fellángolásban. ha akkor el tudtátok engedni egymást, nem történt semmi köztetek, jól megvoltatok x évig a másik nélkül, akkor ez mindent elárul.. szerintem az ilyenből nem lenne amúgyse komoly kapcsolat, max egy régen várt szex..de emiatt meg kár lenne feláldoznia a leányzónak a több éves jól működő kapcsolatát..
szóval ha a fiú vagy azt tanácsolom, hogy ne nagyon táplálj iránta érzéseket, ha lány, akkor meg hogy hallgass az érzéseidre. ha nem szereted a mostani barátod már, akkor lépj ki, de ne fuss egyből a régen látott fiú karjaiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!