Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kamu barátság? :' (

Kamu barátság? :' (

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmről van szó. 4 éve ismerjük egymást, de voltak rossz dolgok is a barátságunkba. Most úgy érzem hogy elhanyagol. Nem azért, nem vagyok hülye féltékeny p.csa. Csak most 5-en vagyunk barinők, de engem mindenből kihagynak. Valószínüleg kítűnő leszek és ha megemlítem rögton azzal jönnek hogy dicsekszem. Kisbabának tartanak, csakmert szeretem a rajzfilmeket és nem nézek menőzésből horrort. Nem mondják el nekem a titkaikat, mert "kicsi vagyok hozzá meg úgysem érteném". Pedig a legjobb barátnőm és nagyon kivagyok rá akadva mert szerintem már hülyének néz és másokkal barátkozik.
2015. máj. 27. 13:48
 1/3 Firedoom ***** válasza:

A baratokat olyannak kell elfogadni amilyenek.-ezt üzenem a barátnőidnek.

Szamomra eleg érthetetlen dolgok miatt szekálnak, szerintem ok a "kisbabák".

2015. máj. 27. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2015. máj. 28. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz baratsag. Gondolj bele, a hatad mogott hanyszor beszeltek ki teged, hogy te milyen gyerekes vagy? Keress inkabb olyan baratokat, akik megertenek teged es szeretnek. Vagy ulj le veluk es beszeld meg a dolgokat.
2015. máj. 30. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!