Hogyan bocsássak meg valakinek anélkül, hogy papucsnak érezném magam?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen beidegződésem, hogy a legkisebb tiszteletlenségre is harapok a barátaimmal szemben, mert az ugrik be róla, hogy ezáltal hagyom magam megalázni, alárendelődni. Azért írok erről így, mert próbálom objektíven nézni, egyébként maximálisan azt érzem, hogy nem szabad egy kicsi hibázást sem megengednem... Ha megbocsájtok, úgy érzem, papucs leszek. De van egy kis kétség bennem afelől, hogy ez valóban jó-e.2015. máj. 23. 22:05
1/1 anonim válasza:
Nalam is ez volt a gond... Enis sokaig papucsnak ereztem magam de aztan rajottem hogy nem kell ez teljesen normalis aki papucsnak erzi magat ha rosszat csinalt annak van lelki ismerete aki meg nem az meg tudatlan. kerj tole bocsanatot nyugodtan ne feszulj lazulj el nyugodtan mond el neki hogy sajnalod amit tettel..Ne erezd ugy hogyha kibekultok nem megy ugyan ugy az elet tovabb...Ne erezd magadat 5.ik kereknek mert ugy jarsz mint en az altalanos iskolaban sok baratom volt de ossze vesztem a legjobb baratommal es kibekultunk es en utana meg haszontalannak eresztem magam szo szerint 5.ik kereknek :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!