Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bocsánatkérés nélkül, hogyan...

Bocsánatkérés nélkül, hogyan bocsássak meg? (N,28)

Figyelt kérdés
A párommal veszekedés közben csúnyán beszéltünk egymással. A továbblépéshez, kibéküléshez én bocsánatot kértem, de ő nem, mert azt mondja h idegességből jogosnak érezte, ezért nem kell bocsánatot kérnie. Én viszont nem tudok így tovább lépni, mert azt érzem, hogy többet ér az igaza az én érzéseimnél. Nagyon szeretem és ezért nem akarnám elhagyni, de a lelkemnek jól esne tőle mert akkor érzeném h érdekli, így azt érzem tojik rá és ez rettenetesen rossz érzés.
2014. nov. 26. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem szerezz be egy bilincset es leckeztessd meg!

Mikor elalszik bilincseld meg es csikard ki belőle a bocsanatot

2014. nov. 26. 14:36
 2/9 A kérdező kommentje:
:) Ha máshogy nem lehet.. de valami olyan megoldás kellene ami kevésbé erőszakos !
2014. nov. 26. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a fene nagy büszkesége... Már hogy a túróba lenne jogos annak az embernek a fejéhez ocsmányságokat vágni, akit állítólag szeretünk???? Tök mindegy, hogy igaza volt vagy sem, egy kapcsolat több tiszteletet, s alázatot követel. Megértem, hogy benned maradt a tüske.
2014. nov. 26. 14:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Büszke az biztos. Ami azt illeti, én is mondtam rá "szépeket" de legalább bocsánatot kértem, jól is esett neki.
2014. nov. 26. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:

És akkor ezek után itt a kérdés: a szívével szeret-e téged, vagy az eszével???

Lehet, hogy ideges volt, lehet hogy igaza volt, de ez még jelenti azt, hogy megbántson, hogy durvaságokat vágjon a fejedhez!! És ha szeret, akkor ez miatt bocsánatot is kér, mert tudja, hogy ezzel megbántott.

Ha nem teszi meg, akkor... el kell döntened, hogyan tovább!

Ha most ebbe belenyugszol, legközelebb már természetes lesz a részéről, és vagy az egész életet így élitek le, vagy egyszer mégiscsak betelik nálad is a pohár. Gondolkodj el ezen!

Én azért még próbálkoznék nála, talán sikerül jobb belátásra bírnod...

2014. nov. 26. 14:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy felmerültek bennem ezek a kérdések! Az eset óta, elég kedves, figyelmes volt. Lehet nála ez lenne a bocsánatkérés? Viszont ebben nem tudok biztos lenni h azért van e mert megbánta. Próbálkozom csak nem egyszerű. :)
2014. nov. 26. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Férfi. Hacsak nincs nagyon eltévedve (ahogy látom nincs), az igazság kb a szenttel egyenértékű nála. És már ne is haragudj, ilyesmit nem rúgunk fel úgy, hogy semmisnek tekintünk tényeket, és hízelgő, hazug bocsánatkéréssel puhítjuk azt, akit szeretnünk kell annyira, hogy megtiszteljük azzal, hogy egyenesek maradunk vele. Akkor is, ha ennek millió figyelmesség az ára. Akkor is, ha süket és vak minderre.
2014. nov. 26. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
tipikus nők egymás közt..
2014. nov. 26. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Van egy mondás: "aki haragszik, majd megbékél"

Lehet, hogy most még nem bánja, amit mondott, mert jogosnak érezte. De csak azért ne kényszerítsd ki belőle a "bocsi"-t. Akkor mondja ki, amikor valóban úgy is gondolja.

Mindenképp mondd el, hogy neked ez mennyire fáj, hogy hogyan érzed ettől magad és nem tudsz úgy viszonyulni hozzá, mint eddig. Üljetek le megbeszélni. Nem szabad, hogy tüske maradjon.

2014. nov. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!