Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem találok egy magamhoz való...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok egy magamhoz való romantikus lányt. Tippek?

Figyelt kérdés

Na szóval! En egy 17 éves elegáns fiú vagyok. (Sokkan azt mondják,hogy jól nézzék ki)...ennek ellenére nem találok az én elvárásaimnak megfelelő lányt. Olyat keresnék, hogy ne legyen kint mindene mar az első találkozásánál, de ilyen nagyon kevés van.

Hogyan/Merre ismerkedjek szerintetek, hogy megtalaljam a tökéletest?

2015. máj. 28. 21:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Igazából akárhol lehet ismerkedni , még itt is van akinek sikerül.
2015. máj. 28. 21:11
 2/24 anonim ***** válasza:
sajnos nagyon ritkák az ilyen csajok de ne add fel aki keres az talál
2015. máj. 28. 21:12
 3/24 A kérdező kommentje:
Sajnos en is tapasztalom, hogy a mai lányok nem olyanok. En teljesen romantikus vagyok, de a mai lányok nem ilyenek sajnos :/
2015. máj. 28. 21:20
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem is fogsz. Aki az elején még annak is mutatja magát, és úgy néz ki, nagy az összhang, ő se fog összejönni veled, mert az ilyen pasikat megbélyegzik gyengének.
2015. máj. 28. 21:23
 5/24 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek? Sajnos olyan iskolába járok ahol nem igazan vannak ilyenek...mindenki csak bulizik,nagyon sokan cigiznek (18 ker) itt senki se olyan ami nekem kellene és ugyérzem, hogy már szükségem lenne egy lányra
2015. máj. 28. 21:37
 6/24 anonim ***** válasza:
Én 5 évvel idősebb vagyok. Hát, annyit ígérhetek, hogy sokkal rosszabb lesz annál, mint elképzelni tudod. Nekem majdnem összejött a csoda, de ahogy írtam, hiába teljes összhang, sajnos ilyen tulajdonságokkal megbélyegeznek.
2015. máj. 28. 21:49
 7/24 A kérdező kommentje:
De miért rosszak az ilyen fiúk? Miért bélyegzik meg?
2015. máj. 28. 21:52
 8/24 anonim válasza:
Szerintem nem bélyegzik meg... Legalább is mifelénk. Szerintem az egy érték ha egy fiú romantikus. Én is egy ilyen barátot szeretnék! Ne add fel találni fogsz egy hozzád illő lányt! :)
2015. máj. 28. 21:56
 9/24 anonim válasza:
Írj rám;) 16/L
2015. máj. 28. 21:59
 10/24 A kérdező kommentje:
Ez most jol esett :) nagyon remelem hogy majd találsz valakit na meg azt is hogy en is :D
2015. máj. 28. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!