Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem találok egy magamhoz való...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok egy magamhoz való romantikus lányt. Tippek?

Figyelt kérdés

Na szóval! En egy 17 éves elegáns fiú vagyok. (Sokkan azt mondják,hogy jól nézzék ki)...ennek ellenére nem találok az én elvárásaimnak megfelelő lányt. Olyat keresnék, hogy ne legyen kint mindene mar az első találkozásánál, de ilyen nagyon kevés van.

Hogyan/Merre ismerkedjek szerintetek, hogy megtalaljam a tökéletest?

2015. máj. 28. 21:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Igazából nem is az a nagy baj hogy nem romantikus A lány hanem a többségük es a normálisak is inkabb a pavakkal vannak elfoglalva.

Nem ertem a mai világot :D

2015. máj. 29. 15:10
 12/24 anonim ***** válasza:

Ne aggódj vannak még ilyenek. Nekem össze jött a csoda :3 én és a barátom is romantikusabb lelkek vagyunk.

Folytatsd csak a keresést ;) 16/l

2015. júl. 10. 21:12
 13/24 anonim válasza:
Írtam privátban :)
2015. júl. 10. 21:19
 14/24 A kérdező kommentje:
A remény hal meg utoljára...
2015. júl. 10. 22:38
 15/24 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problémám... Nem találok olyan fiút a közelemben, aki normális...

Olyasmi lány vagyok, mint te fiúban. De messze.

2015. júl. 19. 15:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak neked tul nagyok az elvarasaid?
2015. júl. 19. 16:59
 17/24 A kérdező kommentje:
Hat... Azert nekem is van egy határ es nekem kicsit nagyobb mint az átlagé érzésem szerint. De mások szerint meg en is átlag feletti vagyok( most ezt nem nagykepusegbol irtam)
2015. júl. 19. 17:13
 18/24 hugohamm válasza:
Nekem tetszenek a romantikus fiuk,de (tapasztalataim szerint) keves van :/ (lany voltam)
2015. júl. 19. 20:33
 19/24 anonim ***** válasza:

tapasztalatból írom, azért bélyegzik meg a lányok az ilyen fiúkat, mert ha egy srác érzelmes, akkor hisztire is sokkal hajlamosabb, azt meg a női nem (legalábbis én) nagyon nehezen viseli. másrészről a keményebb, bunkóbb srácokat pedig azért preferálják mert magabiztos, határozott, és benne van egy domináns, vezető ösztön, ami ugye hogyismondjam. gondolj egy farkascsordára, hgy ott hogy működnek a dolgok. ugyanez van velünk is, emberekkel, csak kicsit burkoltabban.

én kifogtam egy keménynek mutatkozó, de belül mérhetetlenül romantikus embert. számomra tökéletes

17L

2015. júl. 31. 11:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Én 4 évvel idősebb lány vagyok nálad és mindig az érzelmesebb fiúk vonzottak. Sajnos még nem nagyon találtam ilyet, de inkább várok még ha kell 20 évet de nem adom lejjebb az elvárásaim. Nekem nem is szimpatikus ha valakinek egyáltalán nincs igénye de még csak elképzelése sem egy leendő párról. Lehet hogy könnyebben talál valakit az ilyen ember de nekem ez olyan mintha az illető akárkivel össze tudna jönni, negatív értelembe.
2015. aug. 10. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!