Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok egy magamhoz való romantikus lányt. Tippek?
Na szóval! En egy 17 éves elegáns fiú vagyok. (Sokkan azt mondják,hogy jól nézzék ki)...ennek ellenére nem találok az én elvárásaimnak megfelelő lányt. Olyat keresnék, hogy ne legyen kint mindene mar az első találkozásánál, de ilyen nagyon kevés van.
Hogyan/Merre ismerkedjek szerintetek, hogy megtalaljam a tökéletest?
Igazából nem is az a nagy baj hogy nem romantikus A lány hanem a többségük es a normálisak is inkabb a pavakkal vannak elfoglalva.
Nem ertem a mai világot :D
Ne aggódj vannak még ilyenek. Nekem össze jött a csoda :3 én és a barátom is romantikusabb lelkek vagyunk.
Folytatsd csak a keresést ;) 16/l
Ugyanez a problémám... Nem találok olyan fiút a közelemben, aki normális...
Olyasmi lány vagyok, mint te fiúban. De messze.
tapasztalatból írom, azért bélyegzik meg a lányok az ilyen fiúkat, mert ha egy srác érzelmes, akkor hisztire is sokkal hajlamosabb, azt meg a női nem (legalábbis én) nagyon nehezen viseli. másrészről a keményebb, bunkóbb srácokat pedig azért preferálják mert magabiztos, határozott, és benne van egy domináns, vezető ösztön, ami ugye hogyismondjam. gondolj egy farkascsordára, hgy ott hogy működnek a dolgok. ugyanez van velünk is, emberekkel, csak kicsit burkoltabban.
én kifogtam egy keménynek mutatkozó, de belül mérhetetlenül romantikus embert. számomra tökéletes
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!