Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ez most lehet több?
Megpróbálom a sztorit összesűríteni. Van egy lány egyidősek vagyunk, 18évesek. Régen nagyon tetszett nekem és szerelmes voltam bele de aztán ez elmúlt kb 2éve. Nem nagyon próbálkoztam, fogalmam sincs ő akkor hogy állt hozzám, nem tűnt egyáltalán visszautasítónak de béna voltam még, kicsik voltunk akkor még mindketten. De közben nagyon jó barátok lettünk (én legalábbis egy percig nem gondolkoztam el azalatt hogy mi lenne ha, teljesen úgy kezeltem), találkoztunk sokat és beszéltünk is ha nem is mindennap de hetente minimum. Neki is voltak barátai, nekem is barátnőm pár, tisztában vagyunk mindkettőnk szerelmi életével, és mindketten felnőttünk.
Most volt egy buli (mert bulikba viszonylag keveset jártunk eddig ketten) pár hete ahol mindketten ittunk, ő kevesebbet én viszonylag többet de nem csaptam szét magam. Ráizgultam és ezt viszonylag a tudtára is adtam (taperoltam, benyúltam). De egyáltalán nem úgy fogadta hogy hé mit csinálsz hanem zavarba jött tőle és nevetett. Tovább is elmehetett volna ez a dolog, de közbejött valami (rosszul lettek, segítenünk kellett, meghalt a buli). Most újra rajta kattogok.. Azon gondolkozom elhívom újra egy buliba és ott majd minden kiderül.. Szerintetek összejöhet és ő vajon hogy áll hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!