Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek (bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Van egy fiú, aki általánosban az osztálytársam volt. Nagyon tetszett nekem, de nem lett belőle semmi különös, mert elköltöztek. Fél év múlva visszajött, de az osztálytársaim elkezdtek csúfolni engem szóval gondolni sem mertem arra, hogy vmi legyen közöttünk.

Már 11.be járok és délutánonként néha látom a buszon. Először nem nagyon érdekelt, de aztán észrevettem, hogy mindig oda-oda néz rám. Egyik délután ugyanez történt, ami meglepő volt számomra, hogy ott volt egy haverja akivel beszélt én ellenkező irányban és akkor is felém nézegetett. Még 10.be jártam amikor én a buszon ültem, ő járdán állt, amikor észrevett addig nézett ameddig el nem ment előtte a busz.

Nem egészen értem a viselkedését. Kíváncsi lennék mit gondoltok erről. :)

2015. máj. 24. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki, de félénk.
2015. máj. 24. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Általánosban osztálytársak voltatok és arra nem voltatok képesek, hogy a buszon beszéljetek egy kicsit?
2015. máj. 24. 19:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Mint említettem csúfoltak ebből következik, hogy nem voltam túl jó viszonyban sok emberrel.... Ezek után nem merek vele beszélgetni. Viszont! sok osztálytársammal beszéltem akivel tartom a kapcsolatot és azt mondták, hogy még azok sem beszélnek, sőt nem is köszönnek egymásnak akik jóban voltak egymással... Nem volt egy túl jó osztály a miénk.
2015. máj. 24. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki csak félénk. :)
2015. jún. 24. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
tetszel neki, mosolyogj rá egyszer, hátha összeszedi magát
2015. jún. 24. 11:50
 6/8 anonim válasza:
szerintem is be jössz neki csak próbálj meg rá nézni te is mosolyogj rá...
2015. jún. 24. 16:24
 7/8 anonim válasza:
Tetszel neki csak nem meri megmondani mert nagyon félénk .... Talán ha te kezdeményeznél akkor meritene magán egy kis bátorságot. 😏👍
2015. júl. 28. 14:32
 8/8 anonim válasza:
Tetszel neki, de nem csak rajta múlik adj neki egy jelet hogy neked is tetszik ő! :D
2015. júl. 28. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!