Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek (bővebben lent)?
17 éves lány vagyok. Van egy fiú, aki általánosban az osztálytársam volt. Nagyon tetszett nekem, de nem lett belőle semmi különös, mert elköltöztek. Fél év múlva visszajött, de az osztálytársaim elkezdtek csúfolni engem szóval gondolni sem mertem arra, hogy vmi legyen közöttünk.
Már 11.be járok és délutánonként néha látom a buszon. Először nem nagyon érdekelt, de aztán észrevettem, hogy mindig oda-oda néz rám. Egyik délután ugyanez történt, ami meglepő volt számomra, hogy ott volt egy haverja akivel beszélt én ellenkező irányban és akkor is felém nézegetett. Még 10.be jártam amikor én a buszon ültem, ő járdán állt, amikor észrevett addig nézett ameddig el nem ment előtte a busz.
Nem egészen értem a viselkedését. Kíváncsi lennék mit gondoltok erről. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!