Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 év körüli lányok, ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 év körüli lányok, ti milyen bókoknak ill. kedves szavaknak örültök leginkább?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe halálosan szerelmes vagyok, de igazából még rá se mertem írni, hogy elhívjam valahova beszélgetni. Picit (kb 1 évvel) idősebb nálam. Hogy hívjam el, és milyen kedvességeket mondjak neki??

2015. máj. 17. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Hát, ezt nehogy már mi találjuk ki neked úgy, hogy nem is ismerjük a lányt :D

Jön az magától is, kis kreativitással.

2015. máj. 17. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Éreztesd vele, hogy érdekel téged amit csinál (sport, hobbi stb). Érdeklődj, van-e valami terve a jövővel kapcsolatban (tanulás, fesztivál, buli, bármi). Ha valami problémája van, de nem akarja elmondani, csak szimplán vigasztald.

Amúgy nem Bencének hívnak? xd

15/L

2015. máj. 18. 00:02
 3/7 A kérdező kommentje:
nem azt mondom, csak pl. te milyen kedvessegnek orulnel egy fiutol, ebbe segits, ne kioktass :D
2015. máj. 18. 00:02
 4/7 A kérdező kommentje:
#2-es koszi, vmi ilyesmire gondoltam... Nem Bence vagyok, orultel volna? :D
2015. máj. 18. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Szívesen c: Amúgy a legjobb, amit tehetsz, hogy figyelsz rá, mindenféle apróságot megjegyzel, a bók ilyenkor nem is annyira fontos.

Azt hittem, Bence vagy, mert nemrég rámtalált egy nálam fiatalabb srác és látszik, hogy nem tud nagyon mit kezdeni a helyzettel, de aranyos, ahogy igyekszik:)

2015. máj. 18. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Én bármilyen dicséretnek örülnék olyan jól esne ha egy fiú kedves szavakat mondana nekem.
2015. máj. 18. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsóval kvittek vagyunk.

Bármi, csak lenne...

2015. máj. 18. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!