Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányos, milyen testalkat jön be leginkább?
1
- Izmos, atlétikus
- Sovány, vékony
- Átlagos
- Telt, duci
2
-körte alak (széles csípő, kicsi mell)
-homokóra alkat (széles csípő, nagy mell)
-rakéta alkat (kis mellek, keskeny csípő)
-serleg alkat (nagy mellek, keskeny csípő)
3
-magasabb vagy alacsonyabb mint te?
4
-milyen stílusú nők jönnek be?
1. Vékony
2. Nem szeretem a nagy melleket.. inkabb a kicsi, kozepesen kicsi..
3. Ne legyen sokkal magasabb nalam max nagyon kicsit. Inkabb a picivel alacsonyabb vagy egymagassag.
4. A csajos nok jonnek be:)
1-Átlagos,vagy teltebb (persze egészsséges mértékben)
2-Homokóra alkat
3-Teljesen lényegtelen! :)
4-A fiúsabb,sportosabbak :P
20/L/L
1. vékony
2. a kisebb mell, testéhez arányos csípő
3. jó, ha nem nagy a differencia, picit magasabb vagy alacsonyabb, tökmindegy.
4. látszódjon, hogy lány. nem kell miniszoknya, tűsarkú, műköröm, de a hosszú haj nekem fontos, szolid smink és a szemöldöke legyen rendben.
22L
1: Átlagos, picit telt, de egészségesen. :)
2: Homokóra, serleg alkat. A nagyon nagy melleket nem szeretem, de nálam egyáltalán nem hátrány, ha van az illetőnek.
3: Magasabb. Úgy 10... 15 centivel lenne a legjobb. A mostani barátnőm is ennyivel magasabb.
4.: Szeretem a kicsit darkosabb, rockeresebb, emóbb stílusú lányokat, de sok minden tud tetszeni. Hajnál pedig számomra csak az a lényeg, hogy ne legyen világos, szőke ill. fiúsan rövid, lenyírt. Hogy sminkel vagy sem, számomra lényegtelen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!