Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha ezt megteszem soha rámse...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt megteszem soha rámse fog nézni?

Figyelt kérdés
Van egy unokatesóm aki egyben a legjobb barátnőm is èn 14/L ő 13/L neki volt egy barátja akivel nemrèg szakitottak de a lány mèg szereti a fiu 15/F a fiu megkèrdezte járok e vele èn mondtam nem lehet mert ott az unokatesom ès megharagudna...igazábol mindig is tetszett a fiu,megvolt az a vonzás de tudtam hogy nem szabad a tesom miatt...mitcsináljak? Èn akarok vele járni de tudom tönkre menne a barátságom az unokatesómmal,ès nem is szolna hozzám..egy fiu miatt megèri? Vagy szègyen lenne?
2015. máj. 17. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kis ideig pihentesd a dolgot, amíg a barátnőd túlteszi magát rajta. Ha még akkor is kellenél a srácnak akkor megérte rá várni, ha nem, nem. Emiatt szerintem ne rúgj fel egy barátságot. :)

F/20

2015. máj. 17. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék összejönni vele, úgy, hogy tudom, hogy a legjobb barátnőmnek, aki egyben rokon, fájdalmat okozzak.

Egy szerelem elmúlhat, de az igaz barátság örökre megmaradhat.

2015. máj. 17. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
ha tényleg szívből szereted legyél vele ,de ha nem akkor hagyd az egészet
2015. máj. 17. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
buta vagy ha összejössz vele úgyis max pár hónapig tartana barátnőddel aki ráadásul még a rokonod is egy életreszóló barátságot tennél tönkre
2015. máj. 17. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!