Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy itt rengete...

Miért van az, hogy itt rengeteg férfi van, aki arról álmodozik, hogy leszólítja egy lány és mikor én megteszem, olyan elutasítóak?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és szép, ápolt lány. A fórumot olvasva az jött le nekem, hogy sok férfi vágyik arra, hogy a nő kezdeményezzen, mert sok férfi fél az elutasításról bátorkodtam napi rendszerességgel szemezni tömegközlekedési eszközön, vagy az utcán, az egyetemen, de a fiúk/férfiak nem néznek rám, vagy rögtön elkapják a tekintetüket és bámulnak ki a fejükből, vagy rosszabb esetben még csúnyán is néznek rám, hogy hogy merek én a tekintetemmel behatolni az aurájukba. Mikor odamegyek hozzájuk megkérdezni az időt, vagy valami aprósággal beszélgetést kezdeményezek, akkor rám vetnek egy pillantást, közömbös, unott hangsúlyjal válaszolnak a kérdésemre, testtartásukkal egyértelműen jelzik, hogy nincs kedvük társalogni. Valamiért a gyakorlatban nem az történik, mint amit itt az oldalon írnak.
2015. febr. 26. 21:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Akármi miatt lehet ez, én speciel nem hajtottalak volna el. Ők lehet foglaltak, vagy nem tetszel nekik (mert azért is nézhetnek!), vagy akármi.

23/F

2015. febr. 26. 21:11
 2/27 anonim ***** válasza:
Szerinted férfiként a nőkből más reakciót vált ki az ember?
2015. febr. 26. 21:11
 3/27 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
Pedig nekem sokat segítene. Csak a kezdés onnantól már menne a dolog, jobb úgy beszélgetni, hogy a partner kezdeményezte kevésbé feszélyezett, nekem legalábbis.
2015. febr. 26. 21:12
 4/27 A kérdező kommentje:
Azzal jöttök, hogy a nőknek milyen könnyű, csak egy csettintés és az egész világ a miénk, de az én példámon látszik, hogy nem. :(
2015. febr. 26. 21:14
 5/27 anonim ***** válasza:

Biztos az a problema,hogy te olyanokat szolitottal le,vagy kezdemenyeztel akik nem ilyenek,mint az itteni forumon levo fiuk akik azt varjak,hogy le legyenek szolitva.

Amugy szamit mas velemenye is,hogy te szepvagy-e:)

2015. febr. 26. 21:15
 6/27 B.G 88 ***** válasza:

Talán rossz embereknél próbálkoztál :P

És tényleg nem mindenki szereti,ha a lányok próbálnak ismerkedni, az olyan, mintha bárkinek széttennék a lábukat, számomra sem annyira vonzó.

2015. febr. 26. 21:18
 7/27 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Ötösnél a pont. :D
2015. febr. 26. 21:19
 8/27 anonim ***** válasza:
Mert ide nem azok az emberek járnak. Az ide járó emberek többsége egyforma, nem mondok se pozitiv, se negativ véleményt, de egyforma a többség. Az utcákon viszont kisebbségben vannak, ergó sokkal nagyobb az esélye hogy olyas valakit szólitasz le, aki elutasit.
2015. febr. 26. 21:20
 9/27 A kérdező kommentje:
Ha az időt kérdezem, az nem feltétlen ismerkedési szándék, de egy elég magas labda, hogy egy talpraesett férfi kihasználja az alkalmat szerintem.
2015. febr. 26. 21:20
 10/27 anonim ***** válasza:

Az a baj ezekkel a "mennyi az idő", "hol van a 20-as előadó" stb. kérdésekkel, hogy ilyenkor szerintem a legtöbben válaszolnak, segítenek és ennyi.

Legalábbis én ilyen esetén válaszolok, szívesen segítek, de eszem ágába nem jut, hogy egy lány ezzel kezdeményezni akart.

Most akkor vagy nem vagyok talpraesett, vagy nem tudom. :D

22/F

2015. febr. 26. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!