Miért van az, hogy itt rengeteg férfi van, aki arról
álmodozik, hogy leszólítja egy lány és mikor én
megteszem, olyan elutasítóak?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és szép, ápolt lány. A fórumot olvasva az jött le nekem, hogy sok férfi vágyik arra, hogy a nő kezdeményezzen, mert sok férfi fél az elutasításról bátorkodtam napi rendszerességgel szemezni tömegközlekedési eszközön, vagy az utcán, az egyetemen, de a fiúk/férfiak nem néznek rám, vagy rögtön elkapják a tekintetüket és bámulnak ki a fejükből, vagy rosszabb esetben még csúnyán is néznek rám, hogy hogy merek én a tekintetemmel behatolni az aurájukba. Mikor odamegyek hozzájuk megkérdezni az időt, vagy valami aprósággal beszélgetést kezdeményezek, akkor rám vetnek egy pillantást, közömbös, unott hangsúlyjal válaszolnak a kérdésemre, testtartásukkal egyértelműen jelzik, hogy nincs kedvük társalogni. Valamiért a gyakorlatban nem az történik, mint amit itt az oldalon írnak.
Azért kérdező, mert akik ide írnak, azok általában nem a domináns, bunkó helyi menőcsávó kategóriába tartoznak, hanem félénkebb, gátlásosabb, lehet, hogy külsőre kevésbé előnyös férfiak. Őket ti nők általában ÉSZRE SEM VESZITEK, levegőnek nézitek stb.
2015. febr. 26. 21:28
12/27 B.G 88 válasza:
11-es, az utcán is a sügerek vannak többségben, bár nevezhetjük őket félénknek is :D
2015. febr. 26. 21:31
13/27 A kérdező kommentje:
Előfordult már az is, hogy tényleg segítségre szorultam és akkor rögtön az első embert kérdeztem, akit láttam, és persze azért ilyenkor találkozok előnytelen külsejű fiúkkal is, akkor is mosolygok rájuk, illedelmesen megszólítom és ők is pont ugyanúgy viselkednek mint a helyes srácok, csak talán ők nem annyira flegmák és nem beszélnek fokhegyről.
2015. febr. 26. 21:35
14/27 anonim válasza:
Ne add fel leányzó kitartás 15/f
2015. febr. 26. 21:38
15/27 anonim válasza:
"illedelmesen megszólítom és ők is pont ugyanúgy viselkednek mint a helyes srácok, csak talán ők nem annyira flegmák és nem beszélnek fokhegyről."
Tudod, hogy egy ilyen srác mennyi traumát hordoz a lelkében, amit a drága fiatal nők okoztak nekik? Mit vársz? Odajössz és majd a nyakadba ugrunk, amikor egyértelmű, hogy úgyse akarsz tőlünk semmit, mert nem tartozunk a nagypofájú extrovertált menőgyerek kategóriába?!
2015. febr. 26. 21:39
16/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem, nem azt várom el, hogy a nyakamba boruljon, hanem hogy viszonozza a mosolyt és a kedves, érdeklődő hangsúlyt, ahogyan én nyitottam felé és ne olyan üveges tekintettel nézzen, mintha most szabadult volna a péntek délutáni duplamatekról.
2015. febr. 26. 21:42
17/27 anonim válasza:
Tudod nem az számít, hogy te szépnek látod-e magad, hanem hogy mások szépnek látnak-e... kétlem h egy ténylegesen szép lányt ennyi elutasítás és negatív reakció övezne.
2015. febr. 26. 21:44
18/27 anonim válasza:
"Kedves utolsó, nem, nem azt várom el, hogy a nyakamba boruljon, hanem hogy viszonozza a mosolyt és a kedves, érdeklődő hangsúlyt, ahogyan én nyitottam felé és ne olyan üveges tekintettel nézzen, mintha most szabadult volna a péntek délutáni duplamatekról."
És szerinted mi gondolatolvasók vagyunk? Honnan kellene tudnunk, hogy te mit akarsz, és milyen hátsó szándékaid vannak a mosoly mögött. Ez amit csinálsz nem kezdeményezés.
A kezdeményezés így néz ki:
Szia, Anna vagyok, és bocsi, hogy zavarlak, de nem tudom levenni rólad a szemem, nagyon szimpatikus srácnak tűnsz! Esetleg nem lenne kedved meginni velem egy kávét?
Ez kezdeményezés, amit te csinálsz az semmi.
2015. febr. 26. 21:47
19/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de nem fogom bizonygatni ezt neked. Nem a legszebb vagyok, de az átlag felső határát ütöm.
2015. febr. 26. 21:48
20/27 A kérdező kommentje:
És a szemezés nem az, hogy mosolygok és folyamatosan nézem, az számodra nem egyértelmű?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!