Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy itt rengete...

Miért van az, hogy itt rengeteg férfi van, aki arról álmodozik, hogy leszólítja egy lány és mikor én megteszem, olyan elutasítóak?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és szép, ápolt lány. A fórumot olvasva az jött le nekem, hogy sok férfi vágyik arra, hogy a nő kezdeményezzen, mert sok férfi fél az elutasításról bátorkodtam napi rendszerességgel szemezni tömegközlekedési eszközön, vagy az utcán, az egyetemen, de a fiúk/férfiak nem néznek rám, vagy rögtön elkapják a tekintetüket és bámulnak ki a fejükből, vagy rosszabb esetben még csúnyán is néznek rám, hogy hogy merek én a tekintetemmel behatolni az aurájukba. Mikor odamegyek hozzájuk megkérdezni az időt, vagy valami aprósággal beszélgetést kezdeményezek, akkor rám vetnek egy pillantást, közömbös, unott hangsúlyjal válaszolnak a kérdésemre, testtartásukkal egyértelműen jelzik, hogy nincs kedvük társalogni. Valamiért a gyakorlatban nem az történik, mint amit itt az oldalon írnak.
2015. febr. 26. 21:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"És a szemezés nem az, hogy mosolygok és folyamatosan nézem, az számodra nem egyértelmű?"

Marhára nem. Egy csomószor volt olyan, hogy nem is nekem szólt, hanem a mögöttem állónak. Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy szemezel, még lehet, hogy nem akarsz kapcslatot.

Ó és sok férfi nagyon nehezen olvassa a nonverbális jeleket.

2015. febr. 26. 21:57
 22/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, te nagyon fura és kötözködős ember vagy, ha neked ez nem esik le, egyből kombinálsz egy egyértelmű dolgon, egy kedves mosolyon, akkor nagyon frusztrált ember lehetsz.
2015. febr. 26. 21:59
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha 25 éven át a fiatal nők többségétől megvetést, levegőnek nézést, kihasználást, megalázást vagy friendzone-t kap az ember, akkor ilyenné válik.
2015. febr. 26. 22:10
 24/27 A kérdező kommentje:
Akkor írj privátot ha gondolod.
2015. febr. 26. 22:15
 25/27 anonim ***** válasza:
És sajnos vagyunk így még egy páran.
2015. febr. 26. 22:41
 26/27 anonim ***** válasza:

Extra zöld mancs a kérdezőnek!

De kár, hogy Debrecenben közelében nincsenek hozzád hasonlóak:-(

2015. febr. 26. 22:49
 27/27 anonim válasza:
Magamból kiindulva ,nem meglepo ,hogy felenkek zarkozottak a nem meno sracok. Teny es valo sok megalazast elutasitast kapnak ezek utan meg kedvuk se nagyon van csajozni... mert ugybvannak vele ,hogy megint a szemrehanyast ,lekezeloseget elutasitast kapjak. Kinek hianyzik ez a sokadik utan.... de a szemezesben es a folytonos mosolyban lehet van valami marmint arra utalo jel,heloo tetszel nekem vedd eszre . De nem mindenki latja igy.
2015. febr. 26. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!