Miért van az, hogy itt rengeteg férfi van, aki arról álmodozik, hogy leszólítja egy lány és mikor én megteszem, olyan elutasítóak?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és szép, ápolt lány. A fórumot olvasva az jött le nekem, hogy sok férfi vágyik arra, hogy a nő kezdeményezzen, mert sok férfi fél az elutasításról bátorkodtam napi rendszerességgel szemezni tömegközlekedési eszközön, vagy az utcán, az egyetemen, de a fiúk/férfiak nem néznek rám, vagy rögtön elkapják a tekintetüket és bámulnak ki a fejükből, vagy rosszabb esetben még csúnyán is néznek rám, hogy hogy merek én a tekintetemmel behatolni az aurájukba. Mikor odamegyek hozzájuk megkérdezni az időt, vagy valami aprósággal beszélgetést kezdeményezek, akkor rám vetnek egy pillantást, közömbös, unott hangsúlyjal válaszolnak a kérdésemre, testtartásukkal egyértelműen jelzik, hogy nincs kedvük társalogni. Valamiért a gyakorlatban nem az történik, mint amit itt az oldalon írnak.2015. febr. 26. 21:09
21/27 anonim válasza:
"És a szemezés nem az, hogy mosolygok és folyamatosan nézem, az számodra nem egyértelmű?"
Marhára nem. Egy csomószor volt olyan, hogy nem is nekem szólt, hanem a mögöttem állónak. Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy szemezel, még lehet, hogy nem akarsz kapcslatot.
Ó és sok férfi nagyon nehezen olvassa a nonverbális jeleket.
22/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, te nagyon fura és kötözködős ember vagy, ha neked ez nem esik le, egyből kombinálsz egy egyértelmű dolgon, egy kedves mosolyon, akkor nagyon frusztrált ember lehetsz.
2015. febr. 26. 21:59
23/27 anonim válasza:
Ha 25 éven át a fiatal nők többségétől megvetést, levegőnek nézést, kihasználást, megalázást vagy friendzone-t kap az ember, akkor ilyenné válik.
24/27 A kérdező kommentje:
Akkor írj privátot ha gondolod.
2015. febr. 26. 22:15
25/27 anonim válasza:
És sajnos vagyunk így még egy páran.
26/27 anonim válasza:
Extra zöld mancs a kérdezőnek!
De kár, hogy Debrecenben közelében nincsenek hozzád hasonlóak:-(
27/27 anonim válasza:
Magamból kiindulva ,nem meglepo ,hogy felenkek zarkozottak a nem meno sracok. Teny es valo sok megalazast elutasitast kapnak ezek utan meg kedvuk se nagyon van csajozni... mert ugybvannak vele ,hogy megint a szemrehanyast ,lekezeloseget elutasitast kapjak. Kinek hianyzik ez a sokadik utan.... de a szemezesben es a folytonos mosolyban lehet van valami marmint arra utalo jel,heloo tetszel nekem vedd eszre . De nem mindenki latja igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!