Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinájjjjjjak? 😩😰
Csak a szokásos: szerelmes vagyok egy osztálytársanba,de ő nem szeret. Mit csináljak? Nincs nála esélyem mert más tetszik neki... Meg bejön neki ha valaki nyomul (pedig nem ilyennek ismertem) ,de én nem fogok nyomulni,mert iszonyú gáznak tartom.Nyomulni akkor se fogok, ha csak így 'szerezhetem meg'.
Viszont elfelejteni nem tudom.
Valami tipp? Gyógyszer? :D
Válaszokat előre is nagggyon köszi! <3
13/L
Eretlenek. Ez a jo szo ra :D de mi van a 16-17 eves fiukkal? Ok is azok lennenek? :DDD
Sztem ne valtozzon meg a viselkedesed vele szemben. Csak max annyira, hogy kuldesz par jelet. Es honnan tudod hogy mas tetszik neki?
Azert mondjak h menj aludni mert keso van mr egy 13 eves lanynak. Foleg ha holnap suli. Es azert fel 10 kor en nem akadnek ki ha szolnanak h ideje lenne aludni :DDD
#15 kecske.
#16 az egyik barátnőmnek néha 'szerlmei vallomásokat' tesz.:D
Am nem akadtam ki csak unom h 5 évesként kezelnek.
Csinájjjjj nekem joofféle rakottkrumplit!
Ha az osztálytársad, valószínű elfeledni nem fogod, hisz 7-ből 5 napot biztosan egy légtérben töltesz vele. El kell fogadnod, hogy nincs nála esélyed. Ha a nyomulást gáznak tartod, akkor ne próbálkozz vele. Az nem is nagyon a te feladatod.
Gyógyszert ne szedjé, max C-vitamint :D
Szívesen.
20/f
Szia!
Semmit nem tudsz tenni, mert ő nem akar veled járni. Próbáld megérteni, hogy az embereken nem lehet erőszakoskodni. Ha valaki nem akar tőled semmit, azt tiszteletben kell tartani. Ellenkező esetben csak az lesz az eredmény, hogy meggyűlöl téged. (Gondolj csak bele, te hogyan viselnéd, ha nem értené meg egy srác, hogy nem kell neked, és mégis próbálkozna...). Nyilván te sem akarhatod, hogy rossz véleménnyel legyen rólad.
El tudod felejteni, csak kösd le a figyelmed mással, ami érdekel.
Sok sikert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!