Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinájjjjjjak? 😩😰
Csak a szokásos: szerelmes vagyok egy osztálytársanba,de ő nem szeret. Mit csináljak? Nincs nála esélyem mert más tetszik neki... Meg bejön neki ha valaki nyomul (pedig nem ilyennek ismertem) ,de én nem fogok nyomulni,mert iszonyú gáznak tartom.Nyomulni akkor se fogok, ha csak így 'szerezhetem meg'.
Viszont elfelejteni nem tudom.
Valami tipp? Gyógyszer? :D
Válaszokat előre is nagggyon köszi! <3
13/L
"Unom már, hogy mindenki 5 évesként kezel" 13 éves GYEREK vagy, 14 évesen már büntethető, majd akkor kezdjél el fiúzni, addig is tanuljál, felnőtt korodban mikor dolgozol szerinted az, hogy most ezen agyaltál és gyerekeskedtél és nem tanultál vagy rendesen tanultál és a barátaiddal jól elvoltál, szerinted melyiket fogod bánni?! Ha tényleg annyira érett lennél mint feltételezed magadról akkor most elhúznál aludni, nem érdekelne az a gyerek, odafigyelnél az órán és tanulnál. Tehát ezért kezel téged mindenki gyerekként, mert konkrétan az írásodból olvasva olyan mintha egy 11 éves próbálni felnőttesen fogalmazni... Próbáld a világot realistán szemlélni, lásd át a dolgokat, használd az agyad.
Üdv.: diáktársad aki pár évvel nagyobb :)
#22 Ha ez a kérdés nekem szólt...
Bele van 'építve' a billentyűzetnbe.😉
#23 és #24 Most ti tényleg azt gondoljátok, hogy nekem ez a legnagyobb problémám?!! Ez egy csak egy dolog, ami olyan amit ki lehet írni, és talán még normális válaszokat is kapok. Kaptam is párat szerencsére. Mindenki azzal jön, hogy 'Úúúristen 13 éves és nincs ágyban 7 órakkor hanem ehelyett egy fiún agyal', de most komolyan,csak nem fogom azt kiírni, h pl '4 éves korom óta fáj a hasam és semmilyen orvos nem tud semmit mondani, szerintetek miért fáj?' (jó,pont most írtam le de tökmind1). És teljesen normálisan tanulok, és ha mondjuk tetszik valaki arról nem tehetek (!!!), az pedig magánügy, h mikor fekszem le. (Azt is leghamarabb 9-kor tehetem meg,mert akkor kell inzulinoznom. Na, boldog vagy, más problémám is van. Nem te szúrsz napi ötször tűt a hasadba szóval inkább légy boldog.) Egyébként meg biztos nem direkt írtam 'mit csinájjjjak'-nak a mit csináljak-ot. Na mindegy.
Bocsi, amúgy nem vagyok ilyen agresszív, csak rossz érzés, hogy anélkül ítélkeznek rajtam egyesek,hogy ismernének. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!