Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott neketek az első szerelem? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 11:01
11/22 M+D válasza:
Én 12 voltam amikor az egyik osztálytársammal jártam,kb 3-4 hónapig tartott.De e idő alatt is csak haverok maradtunk,meg sem ölelt,csókolt.(talán túl korai volt)
12/22 anonim válasza:
12 éves, most is szeretem (reménytelenül) 16/L
13/22 anonim válasza:
Nekem tavaly augusztusban kezdődött az első kapcsolatom és azóta tökéletesen megvagyunk.:3 L/13
14/22 anonim válasza:
Az elsõ igazi lassan 10 hónapja tart és soha nem lesz vége :') Szeretlek K.B. <3
14/l
15/22 anonim válasza:
Én először 9 évesen voltam szerelmes 3-4 évig.
16/22 anonim válasza:
14 éves voltam és hihetetlen érzés volt először igazából szerelmesnek lenni. A fiú pedig csak hitegetett, hogy ő is szeret, de idő kell neki egy új kapcsolathoz (ő akkor volt 16 éves). Nagyon sokáig vártam rá, majd szépen lassan elszakadtunk egymástól, természetesen nekem nagyon fájt. Azóta 5 év telt el, és ma már ő a párom :)
17/22 anonim válasza:
Nekem 13 évesen volt az első még most is tart mert meg nem telt el egy év sem 😂😂😂
18/22 anonim válasza:
Nos, az első komoly szerelmem most van. Hét éve tart. ❤
20/22 anonim válasza:
16 éves korom óta tart :) (21 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!